Jose Aldo en collega UFC-vechters in de problemen Nieuws
Nieuws

Jose Aldo en collega UFC-vechters in de problemen

Jose Aldo en collega UFC-vechters in de problemen
Jose Aldo en collega UFC-vechters in de problemen

Visa problemen zetten zeven Brazilianen buitenspel voor UFC 250, waaronder Jose Aldo en Shogun Rua.

Jose Aldo daagt in mei niet meer UFC-kampioen bantamgewicht Henry Cejudo uit. De coronavirus pandemie heeft verschillende Braziliaanse vechters voor UFC 250 buitenspel gezet. UFC 250 was oorspronkelijk gepland voor 9 mei in Sao Paulo, Brazilië.

De lokale overheid besloot echter de arena te gebruiken als veldhospitaal voor de behandeling van met het virus geïnfecteerde patiënten. Nu het event naar de Verenigde Staten is verplaatst en de consulaten in heel Brazilië zijn gesloten, kunnen vechters geen werkvisum aanvragen om op Amerikaanse bodem te knokken.

Dikke pech

Naast Aldo zijn diens teamgenoot Ketlen Vieira, Mauricio Rua, Antonio Rogerio Nogueira, Bethe Correia, Augusto Sakai en Carlos Felipe flink de sjaak. Slechts een aantal Braziliaanse vechters blijven actief voor het event.

Amanda Nunes zet haar vedergewicht titel op het spel tegen Felicia Spencer en Fabricio Werdum vecht tegen Alexey Oleinik. Alle vier de vechters wonen en trainen in de Verenigde Staten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws