Jon Jones vs Francis Ngannou tijdens UFC 285! Of toch iemand anders? MMA Nieuws
MMA Nieuws

Jon Jones vs Francis Ngannou tijdens UFC 285! Of toch iemand anders?

Jon Jones vs Francis Ngannou tijdens UFC 285! Of toch iemand anders?

Voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen Jon Jones zal naar verluidt zijn langverwachte zwaargewicht debuut maken in maart 2023 tegen regerend kampioen Francis Ngannou.

Volgens Nolan King van MMA Junkie is Jones ingeloot om te vechten bij UFC 285 in Las Vegas, Nevada. Tegen wie Jones zal vechten is echter nog een vraagteken. Volgens King zou het beste scenario voor de UFC zijn dat Jones Francis Ngannou uitdaagt voor het UFC-zwaargewicht kampioenschap, afhankelijk van diens gezondheidsstatus.

Ngannou is herstellende van een knieblessure en er is nog steeds geen tijdschema voor zijn terugkeer. Blaydes ging naar Instagram om op het nieuws te reageren en zei dat hij klaar zou zijn voor een gevecht van vijf ronden. Momenteel is Blaydes de nr. 3 zwaargewicht in de UFC. Blaydes won ook zeven van zijn laatste acht partijen.

Moet je gezien hebben

Een andere topzwaargewicht die in maart zijn bereidheid heeft uitgesproken om mee te doen, is voormalig UFC interim-zwaargewicht kampioen Cyril Gane. Gane zei op Twitter dat hij klaar is voor Ngannou, Jones of Blaydes. Gane behaalde eerder dit jaar een indrukwekkende knock-out overwinning op Tai Tuivasa.

In januari van dit jaar daagde Gane zijn landgenoot Ngannou uit voor de UFC-zwaargewicht titel, maar kwam tekort in het eerste verlies in zijn mixed martial arts-carrière. Wie Jones ook tegenkomt voor zijn zwaargewicht debuut, het wordt zeker een wedstrijd die je gezien moet hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws