Jon Jones pakt titel op UFC 232: 'steekt middelvinger op naar critici' Nieuws
Nieuws

Jon Jones pakt titel op UFC 232: 'steekt middelvinger op naar critici'

Jon Jones pakt titel op UFC 232: 'steekt middelvinger op naar critici'
Jon Jones pakt titel op UFC 232: 'steekt middelvinger op naar critici'

De door doping affaires achtervolgde Jon "Bones" Jones laat met zijn rematch tegen Alexander Gustafsson van afgelopen nacht zien, tot de beste ter wereld te horen. Via een derde ronde TKO schreef Jones de partij op zijn naam.

De UFC zal opgelucht adem halen nu Jones als winnaar uit de bus is gekomen, immers verplaatste men voor hem het hele event van Nevada naar Californië. Oorzaak een residu van doping waardoor de USADA hem geen vecht licentie wilde geven.

De CSAC van Californie deed er niet moeilijk om en verwelkomde Jones met open armen. De beslissing veroorzaakte veel controverse met boze fans en vechters, echter zal deze met de winst van Jones snel tot het verleden behoren.

Nieuwe kampioen

Met een stevig grondgevecht eindigde Jones zijn plaaggeest Gustafsson, die voorafgaand aan het gevecht gretig gebruikt maakte van de doping affaire. Zo verscheen hij met een T-shirt waarop te lezen stond "doping vrij".

De eerder vacante UFC lichtgewicht titel is nu voor Jones, Daniel Cormier gaf een dag voor het gevecht zijn titel vrijwillig af omdat hij niet ontdaan wenste te worden.

LEES OOK: Daniel Cormier geeft UFC titel terug

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws