Jake Paul gaat MMA vechten! 'Grote organisatie achter mij' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Jake Paul gaat MMA vechten! 'Grote organisatie achter mij'

Jake Paul gaat MMA vechten! 'Grote organisatie achter mij'

Jake Paul zegt zich te gaan toeleggen op MMA-vechten. De Amerikaanse YouTube ster die bokser werd staat volgende maand eerst in de boksring tegen MMA-legende Anderson Silva, maar kijkt al vooruit.

De 25-jarige Paul werd het slachtoffer door afgelastingen van gevechten. Paul heeft zijn beide comeback-gevechten tegen Tommy Fury en Hasim Rahman Jr. om verschillende redenen geannuleerd zie worden. Hij is nu eindelijk klaar om volgende maand terug te keren tegen Anderson Silva op Showtime pay-per-view (lees verder onder video).

Naast het boksen tegen voormalige MMA-sterren, heeft Jake Paul geplaagd dat hij op een dag in de MMA-kooi zou kunnen vechten. Eerder dit jaar zagen zijn fans hem de sport trainen en kreeg hij een uitnodiging om te trainen bij American Kickboxing Academy van coach Javier Mendez.

MMA debuut komt er aan

Op zijn podcast, heeft de YouTuber verklaard dat zijn MMA-debuut sneller zou kunnen komen dan verwacht. Daar plaagde Paul dat hij een grote organisatie achter hem heeft staan. "Ik heb binnenkort een aankondiging", zei Jake Paul. "Ik kan dat gewoon zeggen nu, dat ik op dit moment met een grote organisatie werk. We zullen binnenkort een aankondiging hebben. Ik wil het doen."

Paul vervolgde: "Javier Mendez zei dat hij me zou trainen. Dus ik ga naar AKA (American Kickboxing Academy). Ik heb waarschijnlijk een jaar, anderhalf jaar nodig om het rappen onder de knie te krijgen te krijgen. Ik ken jiu-jitsu al… Ik wil daar alles kunnen doen. Op z'n minst trappen kunnen afweren. Ik weet al hoe ik moet worstelen." Wie de organisatie is laat zich raden net als het feit of Paul echt zijn MMA debuut zal maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws