INBRAAK: UFC slachtoffer van internet hackers Nieuws
Nieuws

INBRAAK: UFC slachtoffer van internet hackers

INBRAAK: UFC slachtoffer van internet hackers
INBRAAK: UFC slachtoffer van internet hackers

De sociale media van het Ultimate Fighting Championship werden gecompromitteerd door een hackgroep genaamd OurMine.

De Hackers braken klaarblijkelijk in op de Twitter en Instagram accounts van de UFC,. Zij wilden met de hack laten zien dat de beveiliging zo lek als aan zeef is. De hackers hebben informatie gepost waarmee zij de verantwoordelijkheid voor de aanval opeisten.

INBRAAK: UFC slachtoffer van internet hackers

Niet alleen UFC, was slachtoffer dezelfde hackinggroep heeft zelfs de twitteraccounts NFL en bijna alle teams gehackt. Hoewel UFC geen enkele verklaring heeft afgelegd met betrekking tot deze hack, heeft de NFL verklaringen afgegeven naar aanleiding van deze hacks door Our Mine.

UFC kampioen Kamaru Usman

Een paar weken geleden, werd ook het twitteraccount van UFC weltergewicht kampioen Kamaru Usman gehackt. Hackers publiceerden een reeks beledigende berichten over Conor McGregor. Echter beschuldigde McGregor Usman's manager Ali Abdelaziz ervan de man te zijn achter dit hack incident.

Het kan echter nog erger zo werden in ons land recentelijk een aantal instellingen gehackt en werden er grote sommen losgeld gevraagd. Het blijkt dat dit ook is betaald, wat de UFC verder zal doen met de hackers en of er contact is geweest is niet duidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws