🎥 'IK WIL NIET MEER': UFC vechter gedwongen om door te knokken - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 ‘IK WIL NIET MEER’: UFC vechter gedwongen om door te knokken

🎥 ‘IK WIL NIET MEER’: UFC vechter gedwongen om door te knokken

Zaterdagnacht vond UFC on ESPN 11: Blaydes vs. Volkov plaats. Er waren een groot aantal gevechten ingeboekt. Maar 1 vechter zag het niet meer zitten.

Max Rohskopf stond tegenover Austin Hubbard echter wilde Rohskopf dat zijn de hoofdcoach van zijn team, Robert Drysdale, in de laatste en derde ronde de handdoek in de ring gooide.

Ik wil echt niet meer

Drysdale weigerde echter gehoor te geven aan de verzoeken van zijn vechter en was klaar om Rohskopf terug te sturen. Rohskopf, die vijf dagen geleden de strijd tegen Hubbard accepteerde wilde echt niet meer verder.

Uiteindelijk was het NSAC-inspecteur Charvez Foger die het gevecht stopzette nadat Rohskopf zei dat hij klaar was met vechten. Drysdale, een ervaren Braziliaanse jiu-jitsu-beoefenaar en een voormalige UFC-atleet die in 2016 voor het laatst meedeed aan MMA. Vertelde ESPN dat hij geen spijt heeft van zijn acties. ‘Ik blijf bij wat ik heb gedaan’, vertelde Drysdale aan ESPN.

Niet zeiken maar knokken

‘Ik verwacht excellentie van de mensen die ik train omdat ik van ze hou. Hij was niet ernstig gewond en ik voelde dat hij een mentale duw nodig had. Ik zou hetzelfde van mijn coach verwachten. De Nevada State Athletic Commission zegt het incident onderzoeken.

“Dat is iets waar we naar zullen kijken”, vertelde NSAC-directeur Bob Bennett zaterdagavond aan ESPN. ‘Misschien willen we disciplinaire maatregelen tegen hen nemen. Dat klinkt niet alsof ze op zoek zijn naar een jager. Hij wilde duidelijk niet naar buiten komen en vechten.’

Bekijk ook

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page