? 'IK WIL NIET MEER': UFC vechter gedwongen om door te knokken MMA Nieuws
MMA Nieuws

? 'IK WIL NIET MEER': UFC vechter gedwongen om door te knokken

? 'IK WIL NIET MEER': UFC vechter gedwongen om door te knokken

Max Rohskopf stond tegenover Austin Hubbard echter wilde Rohskopf dat zijn de hoofdcoach van zijn team, Robert Drysdale, in de laatste en derde ronde de handdoek in de ring gooide.

Ik wil echt niet meer

Drysdale weigerde echter gehoor te geven aan de verzoeken van zijn vechter en was klaar om Rohskopf terug te sturen. Rohskopf, die vijf dagen geleden de strijd tegen Hubbard accepteerde wilde echt niet meer verder.

Uiteindelijk was het NSAC-inspecteur Charvez Foger die het gevecht stopzette nadat Rohskopf zei dat hij klaar was met vechten. Drysdale, een ervaren Braziliaanse jiu-jitsu-beoefenaar en een voormalige UFC-atleet die in 2016 voor het laatst meedeed aan MMA. Vertelde ESPN dat hij geen spijt heeft van zijn acties. 'Ik blijf bij wat ik heb gedaan', vertelde Drysdale aan ESPN.

Niet zeiken maar knokken

'Ik verwacht excellentie van de mensen die ik train omdat ik van ze hou. Hij was niet ernstig gewond en ik voelde dat hij een mentale duw nodig had. Ik zou hetzelfde van mijn coach verwachten. De Nevada State Athletic Commission zegt het incident onderzoeken.

"Dat is iets waar we naar zullen kijken", vertelde NSAC-directeur Bob Bennett zaterdagavond aan ESPN. 'Misschien willen we disciplinaire maatregelen tegen hen nemen. Dat klinkt niet alsof ze op zoek zijn naar een jager. Hij wilde duidelijk niet naar buiten komen en vechten.'

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws