'Ik ga mijn tegenstander pijn doen, hij gaat tenslotte hetzelfde doen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik ga mijn tegenstander pijn doen, hij gaat tenslotte hetzelfde doen'

'Ik ga mijn tegenstander pijn doen, hij gaat tenslotte hetzelfde doen'

Stanislav Romanov, de Nederlandse MMA-vechter met Russische roots staat op 19 juni tegenover Arif Krasniqi in Brussel. Het gevecht welke op MMA Bushido 84 in Brussel, België, plaatsvindt belooft een echte zwaargewicht kraker te worden.

Het doel voor Romanov is duidelijk, vechten en met de winst naar huis. Over zijn tegenstander is niet veel bekend maar Romanov heeft de vechtstijl geanalyseerd van zijn rivaal; ,,Hij ziet er sportief uit en is merendeel een staande vechter. Op de grond lijkt hij niet te willen vechten", zegt Romanov tegen onze redactie vandaag.

,,Weet niet goed wat hij daar kan, ik vermoedt dat hij het gevecht staande wil voeren. " Voor Romanov is dat geen probleem aangezien diens kickboks achtergrond. Zo trainde hij in het verleden bij het bekende Mike's Gym waar ook grote namen als Badr Hari zijn skills aanscherpte, en Jamal Ben Saddik zijn huidige huis heeft.

Ultieme adrenaline kick

De 35-jarige Romanov leeft toe naar de wedstrijd, voor hem is dat naast het gevecht zelf de mooiste periode. ,,Na het gevecht val je in een gat. De voorbereiding en het gevecht zijn de ultieme adrenaline kick." De vechter die voor Amsterdam uitkomt is duidelijk over zijn missie die hem wacht in Brussel.

,,Ik ga winnen op een manier dat ik terug kan kijken met voldoening. Ik kom niet om leuk gevonden te worden. Hij komt ook om mij pijn te doen. Ik ga hetzelfde doen bij hem", aldus Romanov. Het gevecht tussen Romanov en Krasniqi is alleen online te zien.

Behalve VIP's is er geen publiek aanwezig. Meekijken kan via, KOK Fights (KLIK HIER) het loont zich om op tijd een PPV te komen. Op de dag zelf zullen de online tickets duurder zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws