‘Homofoob’: McGregor wist VIEZE Khabib berichten op twitter – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Homofoob’: McGregor wist VIEZE Khabib berichten op twitter

‘Homofoob’: McGregor wist VIEZE Khabib berichten op twitter

'Homofoob': McGregor wist VIEZE Khabib berichten op twitter

Conor McGregor, de grote UFC-ster lanceerde een verbazingwekkende Twitter-tirade over zijn voormalige UFC-rivaal Khabib Nurmagomedov hij noemde de Rus onder andere ‘homofoob’. De twee vochten een waar wraakgevecht uit op UFC 229, na een stroom van beledigende woorden op social media en een aanval op de bus waarin Khabib zich bevond, uitgevoerd door de Ier en een aantal vrienden.

De Ier werd verslagen door Khabib bij UFC 229, maar terwijl hij zich voorbereidt op zijn rematch met Dustin Poirier, heeft hij zijn oude vijand onder vuur genomen met een schokkende social media-tirade. Echter site McGregor de berichten die wel erg ver gingen, echter werden deze vastgelegd.

Te erg

In een van de tweets eerder deze week schreef de Ier ,,En kijk eens naar dit blije gezicht hier. Hij houdt ervan. Ik stak mijn vingers in zijn kont bitch. ” De berichten van de Ier werden niet bepaald vriendelijk ontvangen en zelfs zijn eigen fans vinden dat de Ier te ver is gegaan. Onderstaand enkele van de gewiste berichten.

Khabib, 32, besloot dat hij de UFC zou verlaten na zijn overwinning op Justin Gaethje in oktober vorig jaar, een beslissing die sindsdien is bevestigd. Dat heeft echter weinig gedaan om te voorkomen dat McGregor zijn oude vijand beschiet in een reeks nu verwijderde berichten op de sociale-mediasite.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page