HARDE KLAPPEN: Bekende MMA-organisatie ontslaat vechters Nieuws
Nieuws

HARDE KLAPPEN: Bekende MMA-organisatie ontslaat vechters

HARDE KLAPPEN: Bekende MMA-organisatie ontslaat vechters
HARDE KLAPPEN: Bekende MMA-organisatie ontslaat vechters

De Amerikaanse MMA vechtsport organisatie PFL ontslaat alsnog enkele van haar vechters.

PFL kondigde vorige week aan geheel 2020 over te slaan met het organiseren van events, ook werd aangekondigd dat vechters maandelijks betaald zouden worden om de rit uit te zitten.

Peter Murray (PFL CEO) vertelde dinsdag dat de organisatie "de grote meerderheid, meer dan tweederde" van de vechters op het rooster houdt. De PFL-woordvoerder weigerde vragen over het ontslag van de overige te beantwoorden.

Twee verschillende boodschappen

Ray Sefo de president is van de PFL, blijkt zijn vechters twee verschillende soorten emails te hebben verzonden. Een groep kreeg te horen dat "PFL een programma heeft opgezet om elke vechter te betalen" als een "bonus" die "niet hoeft te worden terugbetaald of afgetrokken van enig toekomstig salaris".

Een aparte groep vechters ontving echter een ander bericht. Sefo schreef dat de beslissing om het hele seizoen te verzetten samen met ESPN was gemaakt, en dat hun contracten werden beëindigd, waardoor ze "formeel vrij zijn om met onmiddellijke ingang elders te vechten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws