Glory-kampioen Jason Wilnis weet hoe hij Superstars moet verslaan
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Glory-kampioen Jason Wilnis weet hoe hij Superstars moet verslaan

Glory-kampioen Jason Wilnis weet hoe hij Superstars moet verslaan

Glory-kampioen Jason Wilnis maakt zaterdag KSW debuut in Polen

Jason Wilnis (31) is door de grootste Europese MMA-vechtsport organisatie KSW op contract gezet. Deze zaterdag maakt de voormalige Glory Kickboxing zijn debuut bij de Poolse organisatie waar hij Radoslaw Paczuski treft.

Wilnis was vroeger een megaster in kickboksen, na twee overwinningen in MMA bij LFL verhuist hij nu naar KSW. Tijdens het KSW 70 evenement treft hij de Pool Paczuski die recentelijk een interview gaf aan Sportnieuws over zijn treffen met Wilnis die als een speciale vechter wordt gezien (gaat verder onder video).

Bij Glory vernietigde Wilnis UFC-superster Israel Adesanya die in het MMA de grote kampioen is. Wat Wilnis betreft lijkt hij deze weg ook te gaan en wellicht in de toekomst nog wel eens oud-rivaal Adesanya zou kunnen treffen. Zelf zegt Wilnis over een eventueel gevecht met de Nieuw Zeelander dat dit niet een doel op zich is.

Wilnis is bijzonder, hij weet hoe hij Superstars moet verslaan

,,Als ik naar de UFC zou gaan en onze paden kruisen, zou ik zeker weer tegen hem vechten. Maar ik ben op mijn eigen pad en ik zou niet zeggen dat vechten tegen hem een ​​bepaald doel van mij is”, zei Wilnis in een eerder interview. Eerst zal Wilnis langs Paczuski moeten zaterdag waar insiders geloven dat het een harde wedstrijd wordt.

Paczuski is ongeslagen en een van de meest getalenteerde middengewichten in zijn land. Toch lijkt het voordeel uit te gaan naar Wilnis. Waarvan de experts het eens zijn dat hij een speciale vechter is. ,,Wilnis is bijzonder, hij weet hoe hij Superstars moet verslaan, dus Paczuski zou geen probleem voor hem moeten zijn.

Bekijk ook

Transmeisje straft bullebak met grote mond af: 'Yo b*tch' (video)

Transmeisje straft bullebak met grote mond af: ‘Yo b*tch’ (video)

Dat transmeisjes ook kunnen vechten blijkt wel uit een video die viraal gaat op social media.

UFC-kampioen Ngannou geeft datum voor zijn comeback

UFC-kampioen Ngannou geeft datum voor zijn comeback

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen sluit de mogelijkheid om tegen het einde van het jaar terug te keren naar de UFC niet volledig uit

Kickbokser Mickael Palandre trapt rivaal door touwen ring! 'Harde landing'

Kickbokser trapt rivaal door touwen ring! ‘Harde landing’ (video)

Mickael Palandre trapte zijn tegenstander de Egyptenaar Taha El Mekarem zo hard afgelopen zaterdag

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page