Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Geschorst: UFC-vechter Ruslan Magomedov krijgt levenslang

Geschorst: UFC-vechter Ruslan Magomedov krijgt levenslang

Geschorst: UFC-vechter Ruslan Magomedov krijgt levenslang

De zwaargewicht MMA-vechter Ruslan Magomedov heeft een levenslange ban van USADA gekregen na meerdere schendingen van het anti-dopingbeleid van de UFC.

Magomedov heeft nu de twijfelachtige eer om de eerste vechter in de UFC-geschiedenis te zijn die een ​​levenslange ban van USADA ontvangt, sinds het antidopingprogramma is gestart.

Magomedov nam drie keer deel aan de UFC door een 3-0 record te verzamelen voor zijn veelheid aan problemen met USADA. Nu is hij permanent verbannen door USADA vanwege drie afzonderlijke schendingen van het anti-dopingbeleid van de UFC.

Eerste met levenslang

Magomedov was in eerste instantie twee jaar geschorst vanwege zijn eerste overtreding na een positieve test voor Ostarine in een uitwedstrijdtest die op 7 september 2016 werd afgenomen. Zijn schorsing liep tot september 2018.

Op maandag meldde USADA (United States Anti-Doping Agency) dat Magomedov onlangs zijn tweede en derde overtreding van het antidopingbeleid had begaan, resulterend in zijn levenslange schorsing.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page