Geschorst: UFC-vechter Ruslan Magomedov krijgt levenslang Nieuws
Nieuws

Geschorst: UFC-vechter Ruslan Magomedov krijgt levenslang

Geschorst: UFC-vechter Ruslan Magomedov krijgt levenslang
Geschorst: UFC-vechter Ruslan Magomedov krijgt levenslang

De zwaargewicht MMA-vechter Ruslan Magomedov heeft een levenslange ban van USADA gekregen na meerdere schendingen van het anti-dopingbeleid van de UFC.

Magomedov heeft nu de twijfelachtige eer om de eerste vechter in de UFC-geschiedenis te zijn die een ​​levenslange ban van USADA ontvangt, sinds het antidopingprogramma is gestart.

Magomedov nam drie keer deel aan de UFC door een 3-0 record te verzamelen voor zijn veelheid aan problemen met USADA. Nu is hij permanent verbannen door USADA vanwege drie afzonderlijke schendingen van het anti-dopingbeleid van de UFC.

Eerste met levenslang

Magomedov was in eerste instantie twee jaar geschorst vanwege zijn eerste overtreding na een positieve test voor Ostarine in een uitwedstrijdtest die op 7 september 2016 werd afgenomen. Zijn schorsing liep tot september 2018.

Op maandag meldde USADA (United States Anti-Doping Agency) dat Magomedov onlangs zijn tweede en derde overtreding van het antidopingbeleid had begaan, resulterend in zijn levenslange schorsing.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws