Gefrustreerde MMA-vechter klaar met oneerlijkheid (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Gefrustreerde MMA-vechter klaar met oneerlijkheid (video)

Gefrustreerde MMA-vechter klaar met oneerlijkheid (video)

Alessio di Chirico heeft mogelijk het record gevestigd voor het kortste interview na een gevecht. De Italiaan die zaterdag tijdens UFC Fight Island zijn tegenstander Joaquin Buckley knock-out trapte. Had niet veel zin de pers te woord te staan.

Het blog al toen Di Chirico nog in de UFC kooi stond. De vechter vindt het niet eerlijk dat alleen de winnaars worden geïnterviewd. De 31-jarige Italiaan die een dikke knock-out overwinning op Buckley scoorde maakte dat later nog eens duidelijk.

De aanwezige pers stonden terecht te popelen om hun vragen te stellen na het gevecht. Di Chirico had er echter niets van. Na slechts één vraag te hebben beantwoord, stond 'Manzo' binnen 32 seconden in het interview op.

Niet leuk

,,Jongens, het spijt me, maar ik heb mezelf beloofd dat ik dit interview niet zal doen", zei Di Chirico tegen verslaggevers. ,,Ik vind het oneerlijk dat je alleen de winnaar in dit spel interviewt. Deze sport wordt altijd door twee mensen gemaakt: een winnaar en een verliezer. Dus ik vind dit niet leuk, sorry."

UFC-president Dana White onthulde later dat hij na het gevecht ook een confrontatie had met een niet-vrolijke Di Chirico backstage. ,,Ik zag hem achterin en ik liep langs hem en zijn team, ik dacht:‘ Hé, gefeliciteerd, ’zei White. ,,En ze keken me aan, zoals‘ the f-k you want? ’Ze keken me aan alsof ze verloren hadden."

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/mma-vechter-gary-estocado-gepakt-met-lading-drugs-in-zijn-auto/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws