Gefrustreerde MMA-vechter klaar met oneerlijkheid (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Gefrustreerde MMA-vechter klaar met oneerlijkheid (video)

Gefrustreerde MMA-vechter klaar met oneerlijkheid (video)

Gefrustreerde MMA-vechter klaar met de oneerlijkheid (video)

Alessio di Chirico heeft mogelijk het record gevestigd voor het kortste interview na een gevecht. De Italiaan die zaterdag tijdens UFC Fight Island zijn tegenstander Joaquin Buckley knock-out trapte. Had niet veel zin de pers te woord te staan.

Het blog al toen Di Chirico nog in de UFC kooi stond. De vechter vindt het niet eerlijk dat alleen de winnaars worden geïnterviewd. De 31-jarige Italiaan die een dikke knock-out overwinning op Buckley scoorde maakte dat later nog eens duidelijk.

De aanwezige pers stonden terecht te popelen om hun vragen te stellen na het gevecht. Di Chirico had er echter niets van. Na slechts één vraag te hebben beantwoord, stond ‘Manzo’ binnen 32 seconden in het interview op.

Niet leuk

,,Jongens, het spijt me, maar ik heb mezelf beloofd dat ik dit interview niet zal doen”, zei Di Chirico tegen verslaggevers. ,,Ik vind het oneerlijk dat je alleen de winnaar in dit spel interviewt. Deze sport wordt altijd door twee mensen gemaakt: een winnaar en een verliezer. Dus ik vind dit niet leuk, sorry.”

UFC-president Dana White onthulde later dat hij na het gevecht ook een confrontatie had met een niet-vrolijke Di Chirico backstage. ,,Ik zag hem achterin en ik liep langs hem en zijn team, ik dacht:‘ Hé, gefeliciteerd, ’zei White. ,,En ze keken me aan, zoals‘ the f-k you want? ’Ze keken me aan alsof ze verloren hadden.”

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

4 seconden ‘KO’: Moet je zien snelste knock-out ooit (video)

Deante Brown, was tot afgelopen weekend een onbekende naam in de vechtsportwereld.

Oeps! Bekende MMA-vechter opgepakt na winnen wedstrijd

Hij had de nasleep van zijn gevecht wel anders voorgesteld

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page