FOTOS: Zorgen om gesteldheid UFC vechter Jose Aldo – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / FOTOS: Zorgen om gesteldheid UFC vechter Jose Aldo

FOTOS: Zorgen om gesteldheid UFC vechter Jose Aldo

Foto: Instagram

Voormalig UFC-kampioen vedergewicht Jose Aldo maakt zijn bantamgewichtdebuut deze maand tijdens het UFC 245-evenement.

De beslissing van Aldo om een ​​gewichtsklasse lager te gaan vechten, verraste velen, omdat de Braziliaan altijd moeite heeft gehad om de vedergewicht limiet van 145 pond te halen. Bijna uitgedund tot zijn gewenste nieuwe gewicht, zijn recent foto’s Aldo gepubliceerd die sommige fans maar ook experts behoorlijk bezorgd maken.

Jose Aldo vocht voor het laatst tijdens het UFC 237-evenement afgelopen mei in Rio, waar verloor tegen Alexander Volkanovski. Voorafgaand aan de tegenslag. De zorgen om het gewicht van Aldo gaan vooral om het feit of hij wel krachtig genoeg zal zijn om de strijd met Marlon Moraes aan te gaan.

Niks aan de hand

Hoewel veel fans en analisten hun respectievelijke twijfels hebben geuit dat Jose Aldo in staat zal zijn om de vereiste limiet van 136 pond te bereiken voor UFC 245, zegt de voormalige titelhouder dat hij al in de laatste stadia van zijn afvalrace zit. “Het proces is nog steeds aan de gang, we gaan nu de laatste fase in,” zei Aldo.

“De gewichtsbesparing verloopt soepel. Ik dacht dat het ingewikkelder zou zijn, omdat ik nog nooit eerder een dieet had gevolgd, nog nooit zoiets had gedaan. Hoe ongelooflijk het ook klinkt, ik voel me geweldig, snel, sterker, dus het was prima. Ik heb de steun van geweldige professionals aan mijn zijde, dus alles komt goed. “

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page