Engeland genoemd als locatie voor rematch McGregor vs Khabib Nieuws
Nieuws

Engeland genoemd als locatie voor rematch McGregor vs Khabib

Engeland genoemd als locatie voor rematch McGregor vs Khabib
Engeland genoemd als locatie voor rematch McGregor vs Khabib

Het zou zomaar kunnen dat de rematch tussen UFC sterren Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov dichtbij huis plaats zal vinden.

UFC-president Dana White somde een paar locaties op waar een eventuele rematch tussen McGregor en Khabib plaats zou kunnen vinden, een daarvan is Wembley Stadium in Londen.

"We moeten gaan zitten en kijken wat het meest logisch is. De strijd gaat niet plaatsvinden in Moskou, er zijn veel redenen om niet te vechten in Rusland. De strijd zou kunnen plaatsvinden in het Verenigd Koninkrijk (Wembley Stadium), "zegt White.

Dit jaar nog knokken

"New York en Las Vegas, zijn ook plaatsen die logisch zouden zijn. In werkelijkheid is Las Vegas de beste plek voor een enorm gevecht, maar helaas is Khabib geen grote Vegas fan na wat er de vorige keer is gebeurd, " vervolgd White.

Op de vraag of White snel een gevecht ziet tussen de twee kemphanen antwoordt hij: "De realiteit is dat Khabib nooit een gevecht heeft geweigerd en nooit zal weglopen, omdat het niet zijn stijl is. De twee haten elkaar echt en een 2e gevecht is een logisch en moet in 202 zeker gebeuren. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws