Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Engeland genoemd als locatie voor rematch McGregor vs Khabib

Engeland genoemd als locatie voor rematch McGregor vs Khabib

UFC 229: Khabib Nurmagomedov verslaat Conor McGregor en behoudt titel

Het zou zomaar kunnen dat de rematch tussen UFC sterren Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov dichtbij huis plaats zal vinden.

UFC-president Dana White somde een paar locaties op waar een eventuele rematch tussen McGregor en Khabib plaats zou kunnen vinden, een daarvan is Wembley Stadium in Londen.

“We moeten gaan zitten en kijken wat het meest logisch is. De strijd gaat niet plaatsvinden in Moskou, er zijn veel redenen om niet te vechten in Rusland. De strijd zou kunnen plaatsvinden in het Verenigd Koninkrijk (Wembley Stadium), “zegt White.

Dit jaar nog knokken

“New York en Las Vegas, zijn ook plaatsen die logisch zouden zijn. In werkelijkheid is Las Vegas de beste plek voor een enorm gevecht, maar helaas is Khabib geen grote Vegas fan na wat er de vorige keer is gebeurd, ” vervolgd White.

Op de vraag of White snel een gevecht ziet tussen de twee kemphanen antwoordt hij: “De realiteit is dat Khabib nooit een gevecht heeft geweigerd en nooit zal weglopen, omdat het niet zijn stijl is. De twee haten elkaar echt en een 2e gevecht is een logisch en moet in 202 zeker gebeuren. “

Bekijk ook

Conor McGregor daagt vechter uit: Krijgt koekje van eigen deeg

Conor McGregor plaagde een potentieel gevecht

Knock-outs en diskwalificatie tijdens UFC event Rio Rancho

Een paar verrassende uitkomsten zaterdagnacht tijdens UFC on ESPN+ 25.

MMA-vechter op intensive care na vechtpartij met politie

De MMA-vechter ligt op de intensive care