Eng: MMA-kampioen knijpt rivaal in slaap Nieuws
Nieuws

Eng: MMA-kampioen knijpt rivaal in slaap

Eng: MMA-kampioen knijpt rivaal in slaap

Patricio Freire behield zijn vedergewicht wereldtitel afgelopen nacht, terwijl hij Emmanuel Sanchez bewusteloos kneep met een guillotine verwurging. Freire versloeg zijn rivaal in de eerste ronde van hun Bellator 255 headliner, in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut.

De kampioen en uitdager vochten in een stevig tempo, hun wederzijds respect was vanaf het begin duidelijk. Het gas ging er echter op bij Freire die toesloeg op 3:35 in ronde 1. Een linkerhoek bracht Sanchez aan het wankelen.

Op naar 1 miljoen

Freire die geen seconde twijfelde dook vol op zijn rivaal en legde de verwurging aan. Dit was teveel voor Sanchez die in slaap raakte. De scheidsrechter brak de wedstrijd af. De volgende uitdaging wacht voor Freire die met het houden van de titel, doorstroomd naar de 1 miljoen dollar vedergewicht Grand Prix van Bellator. waar, een eveneens ongeslagen A.J. McKee wacht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws