Emotionele zieke MMA-vechter Chimaev stopt: 'Klote steroïden oorzaak' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Emotionele zieke MMA-vechter Chimaev stopt: 'Klote steroïden oorzaak'

Emotionele zieke MMA-vechter Chimaev stopt: 'Klote steroïden oorzaak'

Khamzat Chimaev stopt met MMA-vechten, de snel rijzende UFC-ster lijkt flink genekt te zijn door Covid-19. Op Instagram kondigde de vechter zijn pensioen aan, maar UFC baas Dana White zegt dat er niets aan de hand is.

Volgens White is de pensioen aankondiging van Chimaev ingegeven door emotie. Chimaev werd tevergeefs drie keer geboekt tegen Leon Edwards. Echter gooide corona roet in het eten leek Chimaev flink getroffen door het virus.

De UFC vloog Chimaev naar de US voor herstel onder de beste doktoren. Echter lijkt dit niet goed te werken en gooit de MMA-vechter het bijltje erbij neer. OP Instagram bedankte hij zijn fans en zegt te stoppen met vechten. White echter zegt dat de emoties de overhand kregen op Chimaev.

Te emotioneel

,,Toen hij hier aankwam, zorgden de doktoren voor hem, en ze gaven hem prednison, wat een vervelende klote steroïde is," vertelde White aan MMA Junkie. ,,Dus hij gebruikt prednison, en hij zou dit ding moeten nemen en chillen, ontspannen en zichzelf laten herstellen.

,,Hij ging echter trainen vandaag, voelde zich rot, werd super emotioneel en plaatste dat bericht. Hij hoort niet te trainen, maar weet je, deze man is een wilde. Hij wil vechten zoals elk verdomd weekend, en nu kan hij niet eens trainen, dus hij werd gewoon emotioneel en plaatste dat, maar hij stopt niet", aldus White.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws