Ellende: Pech achtervolgt UFC-event van aankomende nacht Nieuws
Nieuws

Ellende: Pech achtervolgt UFC-event van aankomende nacht

Ellende: Pech achtervolgt UFC-event van aankomende nacht

Amanda Ribas is positief getest voor COVID-19, hiermee is de vechter uit het UFC Vegas 26 gevecht van vannacht gehaald met Angela Hill. Zowel Ribas als haar vader, Marcelo, hadden positieve tests voor COVID-19, zo meld MMA Fighting.

UFC Vegas 26 gaat door met een negen-wedstrijden-kaart. Eerder viel er al een partij uit doordat Ryan Benoit tegen Zarrukh Adashev niet doorgaat. Benoit werd niet geschikt geacht te vechten doordat hij zichzelf niet staande kon houden op de weegschaal. De vechter werd in het ziekenhuis opgenomen maar is inmiddels ontslagen en op weg naar huis.

Een bak ellende

Een zwaargewicht clash tussen veteraan, Ben Rothwell en Philipe Lins werd ook van de kaart verwijderd nadat Lins niet kon wegen vanwege ziekte. De ontwikkeling van vanavond draagt ​​bij aan enkele eerdere ellende.

De oorspronkelijke headliner tussen Cory Sandhagen en T.J. Dillashaw viel uit, evenals de co-headliner, dat eerst gepland was met Donald Cerrone en Diego Sanchez, voordat Sanchez werd ontslagen door de UFC. Alex Morono heeft zich op korte termijn aangemeld en zal Cerrone tegemoet treden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws