Dustin Poirier's coach: 'Khabib wordt afgemaakt op UFC 242' Nieuws
Nieuws

Dustin Poirier's coach: 'Khabib wordt afgemaakt op UFC 242'

Dustin Poirier's coach: 'Khabib wordt afgemaakt op UFC 242'
Dustin Poirier's coach: 'Khabib wordt afgemaakt op UFC 242'

De coach van Dustin Poirier is ervan overtuigd dat zijn protégé Khabib Nurmagomedov zal afmaken, wanneer zij aanstaande zaterdag in Abu Dhabi tegenover elkaar staan.

Phil Daru, de kracht- en conditioneringscoach van het American Top Team, verscheen onlangs in een aflevering van de podcast Pull No Punches met Kajan Johnson en Shakiel Mahjouri. Daru gelooft dat Poirier een knock-outwinst gaat behalen tegenover Nurmagomedov, en hij gelooft dat de conditie van Poirier het verschil zal uitmaken.

"Ik ga door en zeg dat we Kahbib in de vierde ronde verslaan," zei Daru. "We gaan hem moe maken. Ik weet dat dat grappig is om te zeggen, maar we gaan hem proberen te vermoeien en we zullen blijven opstaan. We gaan hem raken met stoten naar het lichaam. "

Excellente bokser

Daru zegt dat Poirier ijverig zijn kracht en conditie heeft getraind, om nog maar te zwijgen van zijn worstelen als voorbereiding op het gevecht met Khabib, die vroeg en vaak voor take downs zal gaan. Hij weet echter dat de kracht van Poirier zijn boks technieken zijn en dat hebben ze natuurlijk ook getraind.

"Laten we eerlijk zijn, Dustin is op dit moment een van de beste, zo niet de beste bokser in MMA. Dat gezegd hebbende, willen we ervoor zorgen dat we daar ook aan werken. We willen niet alleen inspelen op de sterke punten van Khabib, "zei Daru.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws