Dronken vetzak! McGregor gaat los op UFC'er Cormier
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Dronken vetzak! McGregor gaat los op UFC’er Cormier

Dronken vetzak! McGregor gaat los op UFC’er Cormier

Conor McGregor blijft zich richten op UFC’er Daniel Cormier vanwege zijn “schreeuw om hulp” opmerkingen. De Ier plaatste een beledigend bericht op twitter die hij later weer verwijderde.

Twee weken geleden haalde McGregor de krantenkoppen toen hij de dood van de vader van Khabib Nurmagomedov leek te bespotten met de tweet “Covid is goed en vader is slecht?”. De Ier verwijderde het bericht later, maar niet voordat het werd gezien door een hoop van zijn volgers.

Hetzelfde lijkt de Ier nu te doen tegen Cormier een goede vriend van Khabib, die de tweet van McGregor veroordeelde. ,,Khabib sprak onlangs met mijn kinderen tijdens mijn worstelprogramma en zei dat hij nooit gelukkiger was dan toen hij die dag tegen McGregor mocht vechten”, zei Cormier op zijn ESPN-show met co-host Ryan Clark.

Zo gek als een deur

,,Want hij wilde al zo lang Conor te pakken krijgen en hem in elkaar slaan. Conor gaat absoluut over de streep. Ik denk dat als zulke dingen worden gezegd, het een schreeuw om hulp is”, aldus Cormier. ,,Conor heeft al het geld van de wereld, hij heeft alle roem, maar als je nu op dat niveau begint, is het alsof iemand naar McGregor moet gaan en hem moet helpen om zijn geest en zijn focus een beetje te veranderen en breng hem terug naar een betere plek. Hij is ongelukkig. “

McGregor reageerde op geheel eigen wijze door een tweet te plaatsen over Cormier en deze later weer te verwijderen. In de tweet noemde de Ier Cormier onder andere een dronken vetzak. De tweet werd opgemerkt en vastgelegd door oplettende fans.

Bekijk ook

Rico rivaal staat op! ‘Glory, teken deze kickbokser’ (video)

Rico Verhoeven vocht afgelopen weekend een monster gevecht uit met Jamal Ben Saddik.

UFC’er Costa geeft blessure de schuld voor missen gewicht

Paulo Costa vs Marvin Vettori is misschien wel het grootste verhaal dat uit UFC Vegas 41 dit weekend kwam.

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page