Doodsbedreiging: Bange MMA-vechter verliest expres (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Doodsbedreiging: Bange MMA-vechter verliest expres (video)

Doodsbedreiging: Bange MMA-vechter verliest expres (video)

Leonardo Barbosa die op 11 februari deelnam aan Truly Grand Fighting Championship 11 in Afghanistan, zegt na zwaar te zijn bedreigd expres te hebben verloren. Thuisfavoriet Ahmed Wali Hotak versloeg Barbosa met een knie en stoten tijdens de tweede ronde, in wat blijkt een controversieel einde.

Via Instagram doet Barbosa zijn verhaal en zegt door een man en twee handlagers met de dood te zijn bedreigd. Nu de Braziliaan weer op neutraal gebied is deed hij zijn verhaal.

Gewapende gek

,,Toen ik in Afghanistan aankwam, werd ik zeer goed ontvangen door de organisatie van het evenement en ook door de Afghaanse bevolking. Alles was in orde tot het moment dat ik aankwam bij de sportschool waar het evenement plaatsvond”, zegt de Braziliaan.

,,Toen ik in de kleedkamer was, kwam er een “supporter” aan die iets zei dat ik niet begreep en liet me zien dat hij gewapend was. Tot zover goed, want het is gebruikelijk dat mensen daar bewapend zijn ”, vervolgd Barbosa. Echter bleef het daar niet bij en kwam tijdens de wedstrijd de man weer op de proppen met twee handlangers.

Versterking

,,Toen het gevecht begon, kwam diezelfde man met twee mannen op de proppen en bleef dezelfde dingen roepen die hij tegen me zei in de kleedkamer. Ik was gewoon in een vreemd land, ik was bang, ik wilde mijn leven behouden omdat ik eerlijk gezegd niet wilde weten hoe ver de woede van die ‘supporter’ zou gaan gaan als resultaat van het gevecht. “

Leonardo Barbosa besloot toen om het gevechtsexpres te verliezen om zijn leven te redden. De vechter verklaard ook dat de organisatie ze hem een ​​herkansing op neutraal grondgebied beloofd.

Bekijk ook

MOORD: Olympiër gezocht voor doden medeworstelaar (23)

Het slachtoffer werd vorige week doodgeslagen met hockeysticks en honkbalknuppels

VIDEO: Knock-out in laatste seconde van bokswedstrijd

Shane Mosley versloeg Ricardo Mayorga in de laatste seconde van de laatste ronde van hun bokswedstrijd.

In elkaar gemepte Cerrone: ‘Pensioen dacht het niet’

Donald Cerrone hoopte zijn eerste overwinning te behalen sinds mei 2019 afgelopen nacht in Las Vegas.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page