Doodsbedreiging: Bange MMA-vechter verliest expres (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Doodsbedreiging: Bange MMA-vechter verliest expres (video)

Doodsbedreiging: Bange MMA-vechter verliest expres (video)

Leonardo Barbosa die op 11 februari deelnam aan Truly Grand Fighting Championship 11 in Afghanistan, zegt na zwaar te zijn bedreigd expres te hebben verloren. Thuisfavoriet Ahmed Wali Hotak versloeg Barbosa met een knie en stoten tijdens de tweede ronde, in wat blijkt een controversieel einde.

Via Instagram doet Barbosa zijn verhaal en zegt door een man en twee handlagers met de dood te zijn bedreigd. Nu de Braziliaan weer op neutraal gebied is deed hij zijn verhaal.

Gewapende gek

,,Toen ik in Afghanistan aankwam, werd ik zeer goed ontvangen door de organisatie van het evenement en ook door de Afghaanse bevolking. Alles was in orde tot het moment dat ik aankwam bij de sportschool waar het evenement plaatsvond”, zegt de Braziliaan.

,,Toen ik in de kleedkamer was, kwam er een “supporter” aan die iets zei dat ik niet begreep en liet me zien dat hij gewapend was. Tot zover goed, want het is gebruikelijk dat mensen daar bewapend zijn ”, vervolgd Barbosa. Echter bleef het daar niet bij en kwam tijdens de wedstrijd de man weer op de proppen met twee handlangers.

Versterking

,,Toen het gevecht begon, kwam diezelfde man met twee mannen op de proppen en bleef dezelfde dingen roepen die hij tegen me zei in de kleedkamer. Ik was gewoon in een vreemd land, ik was bang, ik wilde mijn leven behouden omdat ik eerlijk gezegd niet wilde weten hoe ver de woede van die ‘supporter’ zou gaan gaan als resultaat van het gevecht. “

Leonardo Barbosa besloot toen om het gevechtsexpres te verliezen om zijn leven te redden. De vechter verklaard ook dat de organisatie ze hem een ​​herkansing op neutraal grondgebied beloofd.

Bekijk ook

Corrupte Boksscheidsrechter speelde vals! Liet bokskampioen Manny Pacquiao expres winnen

Corrupte boksscheidsrechter speelde vals! Liet bokskampioen expres winnen

Dus hij had het duidelijk eerder gedaan

Pak slaag voor vrouwenmepper! 'Boksertje haalt uit

Pak slaag voor vrouwenmepper! ‘Boksertje haalt uit (video)

Vrouwen slaan is een van de laagste dingen die je kunt doen

Man breekt arm aanvaller! Jiu Jitsu is effectief (video)

Man breekt arm aanvaller! ‘Jiu Jitsu is effectief’ (video)

Voor iedereen die denkt dat BJJ niet effectief is in zelfverdediging,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page