Doodsbedreiging: Bange MMA-vechter verliest expres (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Doodsbedreiging: Bange MMA-vechter verliest expres (video)

Doodsbedreiging: Bange MMA-vechter verliest expres (video)

Leonardo Barbosa die op 11 februari deelnam aan Truly Grand Fighting Championship 11 in Afghanistan, zegt na zwaar te zijn bedreigd expres te hebben verloren. Thuisfavoriet Ahmed Wali Hotak versloeg Barbosa met een knie en stoten tijdens de tweede ronde, in wat blijkt een controversieel einde.

Via Instagram doet Barbosa zijn verhaal en zegt door een man en twee handlagers met de dood te zijn bedreigd. Nu de Braziliaan weer op neutraal gebied is deed hij zijn verhaal.

Gewapende gek

,,Toen ik in Afghanistan aankwam, werd ik zeer goed ontvangen door de organisatie van het evenement en ook door de Afghaanse bevolking. Alles was in orde tot het moment dat ik aankwam bij de sportschool waar het evenement plaatsvond", zegt de Braziliaan.

,,Toen ik in de kleedkamer was, kwam er een "supporter" aan die iets zei dat ik niet begreep en liet me zien dat hij gewapend was. Tot zover goed, want het is gebruikelijk dat mensen daar bewapend zijn ”, vervolgd Barbosa. Echter bleef het daar niet bij en kwam tijdens de wedstrijd de man weer op de proppen met twee handlangers.

Versterking

,,Toen het gevecht begon, kwam diezelfde man met twee mannen op de proppen en bleef dezelfde dingen roepen die hij tegen me zei in de kleedkamer. Ik was gewoon in een vreemd land, ik was bang, ik wilde mijn leven behouden omdat ik eerlijk gezegd niet wilde weten hoe ver de woede van die 'supporter' zou gaan gaan als resultaat van het gevecht. "

Leonardo Barbosa besloot toen om het gevechtsexpres te verliezen om zijn leven te redden. De vechter verklaard ook dat de organisatie ze hem een ​​herkansing op neutraal grondgebied beloofd.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/stefan-struve-je-zult-me-nooit-meer-in-een-mma-kooi-zien/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws