Supersnelle knock-out, vechter gaat neer in 29 seconden - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Supersnelle knock-out, vechter gaat neer in 29 seconden

Supersnelle knock-out, vechter gaat neer in 29 seconden

Diana Avsaragova heeft een statement gemaakt in haar Bellator-debuut afgelopen nacht met een 29 seconden knock-out op op Tara Graff. De 22-jarige Russische maakte snel korte metten met haar rivaal op Bellator 256 in Uncasville, Connecticut.

Avsaragova die voor het eerst in de Bellator MMA kooi stond wilde klaarblijkelijk snel naar huis. Door elke aanval van Graff te counteren en deze al vroeg te in de wedstrijd te raken met een rechter stoot. Slechts enkele seconden de stoot zakte Graff op een knie.

En slapen maar

Dit was voor de Russische het teken om door te pakken en een einde te maken aan haar tegenstander. Nog een rechter maakte een einde aan de partij toe Graff op het canvas landde. Avsaragova, een specialist in worstelen, maakte haar professionele MMA-debuut in 2017.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page