Ryan Bader: ‘Ik ga mijn verliezen wreken op de Bellator Grand Prix’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ryan Bader: ‘Ik ga mijn verliezen wreken op de Bellator Grand Prix’

Ryan Bader: ‘Ik ga mijn verliezen wreken op de Bellator Grand Prix’

Ryan Bader: 'Ik ga mijn verliezen wreken op de Bellator Grand Prix'

Ryan Bader is van plan zijn titel terug te winnen en het begint op vandaag wanneer hij voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen Lyoto Machida ontmoet Tijdens Bellator 256. Vadim Nemkov nam op Bellator 244 in augustus de titel af van Bader.

Aanvankelijk zou Bader als eerste zijn zwaargewicht titel verdedigen, maar hij kon het aanbod om zijn licht zwaargewicht titel terug te krijgen niet weerstaan en kijkt hij uit naar de uitdaging. Machida ziet de herkansing met Bader als een nieuw gevecht. In 2012 verloor Bader van karate expert Machida.

,,Ik vecht tegen Machida, een man van wie ik in 2012 verloor”, zegt Bader die ook graag revanche wil nemen op Nemkov. ,,Ik heb mogelijk de mogelijkheid om te vechten tegen iemand van wie ik heb verloren, aan de andere kant, Anthony Johnson en Nemkov. zijn de gevechten die er echt om doen.”

Mooie optie

Over de stap om eerste voor de lichtgewicht titel te strijden zegt Badr; ,,Dit Grand Prix-toernooi maakt het mogelijk een titel terug te winnen en deze moordenaars die hier zijn te verslaan. Dat intrigeerde me toen ze naar me toe kwamen met de lichte zwaargewicht (aanbieding). Omdat ik gewoon een zwaargewicht kon blijven. “

Bellator 256 start aankomende nacht om 03:00 NL tijd. Om te kijken zijn er diverse mogelijkheden, Showtime zend het event uit maar deze zal Geo geblokkeerd zijn. Kijken via een VPN verbinding is aan te raden. Meer informatie vindt je HIER.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page