Vechtersbaas geeft Marokkaanse topknokker 2e kans MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechtersbaas geeft Marokkaanse topknokker 2e kans

Vechtersbaas geeft Marokkaanse topknokker 2e kans

Ottman Azaitar mag toch bij de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC blijven. Vandaag, 29 dagen nadat UFC president Dana White had aangegeven dat Azaitars UFC-ambtstermijn voorbij was. Geeft hij de Marokkaan een tweede kans.

UFC-president Dana White verteld aan ESPN dat hij van gedachten is veranderd. De UFC geeft Azaitar een "tweede kans". Op 22 januari kwam het nieuws naar buiten dat Azaitar het COVID-19-protocol in Abu Dhabi had geschonden. Azaitar en zijn team sneden hun polsbandjes af en gaven deze aan personen buiten de 'bubbel'.

Gevecht geannuleerd

Dit koste Azaitar zijn geplande UFC 257-gevecht tegen Matt Frevola. Als gevolg hiervan werd zijn gevecht geannuleerd. Kort daarop zei dat White dat Azaitar door de UFC buiten de deur was gezet. Blijkbaar heeft het team van de Marokkaan White van gedachten doen veranderen.

De manager van Azaitar, Ali Abdelaziz, vertelde ESPN dat het incident een "misverstand" was en bedankte White en de UFC voor hun definitieve beslissing. Volgens Abdelaziz is Azaitar nooit officieel verwijderd uit de selectie of testpool van het Amerikaanse Anti-Doping Agency.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/ufc-ster-khabib-ik-was-doodziek-en-stond-op-de-overlevingsstand/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws