Dana White bekritiseert Conor McGregor: ‘Dat doet hij altijd’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Dana White bekritiseert Conor McGregor: ‘Dat doet hij altijd’

Dana White bekritiseert Conor McGregor: ‘Dat doet hij altijd’

Dana White bekritiseert Conor McGregor: 'Dat doet hij altijd'

UFC president Dana White en Conor McGregor wisselen de laatst weken flink wat harde woorden uit. De relatie lijkt wat bekoeld.

Het laatste irritatie punt bij White is het feit dat McGregor de aandacht naar zich toe wil trekken en glorie momenten van andere vechters steelt. Onlangs daagde McGregor, Dustin Poirier uit voor een benefiet MMA-gevecht in december in Ierland, net op de dag van de Israël Adesanya-Paulo Costa-wedstrijd bij UFC 253. Dat viel niet goed bij White.

In gesprek met Sports Illustrated noemde White dit een lelijke zet van de voormalige vedergewicht- en lichtgewicht kampioen van de UFC, vreemd, hoewel voorspelbaar, omdat het met enige regelmaat gebeurt.

Vervelend gedoe

“Het was vreemd, want er zit een patroon in. Wanneer de UFC op het punt staat een enorm gevecht te beginnen, verschijnt McGregor. Adesanya maakte een gevecht dat de wereld verbaasde, verschillende records brak. En McGregor begint aan te kondigen dat hij die persoon zal uitdagen. Hij probeerde Adesanya’s aandacht te trekken. Dat doet hij altijd als er grote wedstrijden zijn, ”zei White.

Eerder kwam het al tot een zware confrontatie tussen White en McGregor die een aantal App berichten tussen de twee openbaar maakte. Uit de Apps is op te maken dat McGregor graag wilde vechten maar dit hem niet werd gegund. Dit deed McGregor besluiten het gevecht met Poirier te organiseren buiten de UFC.

Bekijk ook

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is “een reële mogelijkheid”, bevestigt ONE Championship baas ...

Jonge Marokkaanse boksers spoorloos verdwenen in Polen

Het is eerder voorgekomen dat Marokkaanse atleten een reis naar Polen gebruikte om in Europa een verblijf te zoeken.

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page