Dana White bekritiseert Conor McGregor: 'Dat doet hij altijd' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Dana White bekritiseert Conor McGregor: 'Dat doet hij altijd'

Dana White bekritiseert Conor McGregor: 'Dat doet hij altijd'
Dana White bekritiseert Conor McGregor: 'Dat doet hij altijd'

UFC president Dana White en Conor McGregor wisselen de laatst weken flink wat harde woorden uit. De relatie lijkt wat bekoeld.

Het laatste irritatie punt bij White is het feit dat McGregor de aandacht naar zich toe wil trekken en glorie momenten van andere vechters steelt. Onlangs daagde McGregor, Dustin Poirier uit voor een benefiet MMA-gevecht in december in Ierland, net op de dag van de Israël Adesanya-Paulo Costa-wedstrijd bij UFC 253. Dat viel niet goed bij White.

In gesprek met Sports Illustrated noemde White dit een lelijke zet van de voormalige vedergewicht- en lichtgewicht kampioen van de UFC, vreemd, hoewel voorspelbaar, omdat het met enige regelmaat gebeurt.

Vervelend gedoe

“Het was vreemd, want er zit een patroon in. Wanneer de UFC op het punt staat een enorm gevecht te beginnen, verschijnt McGregor. Adesanya maakte een gevecht dat de wereld verbaasde, verschillende records brak. En McGregor begint aan te kondigen dat hij die persoon zal uitdagen. Hij probeerde Adesanya's aandacht te trekken. Dat doet hij altijd als er grote wedstrijden zijn, ”zei White.

Eerder kwam het al tot een zware confrontatie tussen White en McGregor die een aantal App berichten tussen de twee openbaar maakte. Uit de Apps is op te maken dat McGregor graag wilde vechten maar dit hem niet werd gegund. Dit deed McGregor besluiten het gevecht met Poirier te organiseren buiten de UFC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws