Dana White bekritiseert Conor McGregor: 'Dat doet hij altijd'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Dana White bekritiseert Conor McGregor: ‘Dat doet hij altijd’

Dana White bekritiseert Conor McGregor: ‘Dat doet hij altijd’

Dana White bekritiseert Conor McGregor: 'Dat doet hij altijd'

UFC president Dana White en Conor McGregor wisselen de laatst weken flink wat harde woorden uit. De relatie lijkt wat bekoeld.

Het laatste irritatie punt bij White is het feit dat McGregor de aandacht naar zich toe wil trekken en glorie momenten van andere vechters steelt. Onlangs daagde McGregor, Dustin Poirier uit voor een benefiet MMA-gevecht in december in Ierland, net op de dag van de Israël Adesanya-Paulo Costa-wedstrijd bij UFC 253. Dat viel niet goed bij White.

In gesprek met Sports Illustrated noemde White dit een lelijke zet van de voormalige vedergewicht- en lichtgewicht kampioen van de UFC, vreemd, hoewel voorspelbaar, omdat het met enige regelmaat gebeurt.

Vervelend gedoe

“Het was vreemd, want er zit een patroon in. Wanneer de UFC op het punt staat een enorm gevecht te beginnen, verschijnt McGregor. Adesanya maakte een gevecht dat de wereld verbaasde, verschillende records brak. En McGregor begint aan te kondigen dat hij die persoon zal uitdagen. Hij probeerde Adesanya’s aandacht te trekken. Dat doet hij altijd als er grote wedstrijden zijn, ”zei White.

Eerder kwam het al tot een zware confrontatie tussen White en McGregor die een aantal App berichten tussen de twee openbaar maakte. Uit de Apps is op te maken dat McGregor graag wilde vechten maar dit hem niet werd gegund. Dit deed McGregor besluiten het gevecht met Poirier te organiseren buiten de UFC.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page