Costello van Steenis wil angst zaaien bij Bellator MMA MMA Nieuws
MMA Nieuws

Costello van Steenis wil angst zaaien bij Bellator MMA

Costello van Steenis wil angst zaaien bij Bellator MMA

Costello van Steenis de Nederlandse topvechter heeft zijn doelstelling duidelijk. Bij Bellator MMAwil hij angst zaaien in de middengewicht divisie.

Alles ging geweldig voor Costello van Steenis aan het einde van 2020. Hij had zeven van de acht gevechten gewonnen, kwam van zijn eerste Bellator-overwinning in het hoofdevenement op Fabian Edwards en leek in positie om de titel in het middengewicht te behalen (lees verder onder video).

Net toen Van Steenis het punt bereikte waarop de kansen waar hij zijn hele leven voor had gewerkt in zicht waren, viel het allemaal uit elkaar en kwam hij 25 maanden niet meer in actie. "Ik had heel veel blessures", zegt Van Steenis.

Twijfels

“Ik had zeker twijfels (over mijn toekomst) omdat ik zoveel pech had. Het waren geen kleine blessures waar ik doorheen kon komen. … Dat heeft me echt in de war gebracht. Alles was als een donker gat voor mij.” Eindelijk keerde Van Steenis de afgelopen maand terug naar de competitie tijdens Bellator 287 in Italië.

Van Steenis ging verder waar hij was gebleven en versloeg Kamil Oniszczuk in de tweede ronde van hun gevecht. Van Steenis zei dat hij mikt op een terugkeer tijdens het Bellator-evenement in Dublin op 24 februari. Hij zou graag de hoogst gerangschikte tegenstander hebben die beschikbaar is, en zou zelfs klaar zijn om in een titelgevecht te springen met kampioen Johnny Eblen, indien mogelijk.

"Als ik kon kiezen, zou ik meteen tegen Eblen vechten", zei Van Steenis. “Maar ik denk niet dat het aan mij is om mijn eigen strijd te kiezen. Als Bellator me vertelt dat ik klaar ben om tegen hem te vechten, zal ik tegen hem vechten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws