Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor zou pensioen nog wel eens kunnen afkappen

Conor McGregor zou pensioen nog wel eens kunnen afkappen

Conor McGregor zou pensioen nog wel eens kunnen afkappen

UFC 251 kan Conor McGregor nog wel eens uit zijn pensioen kunnen halen. De Ierse ster vocht zijn laatste wedstrijd tegen Donald Cerrone tijdens UFC 246.

De grootste ster in MMA, Conor McGregor, kondigde in juni aan dat hij zich terugtrok uit de sport. In een interview met ESPN zei McGregor dat een deel van zijn beslissing om met pensioen te gaan, voortkwam uit het niet enthousiast zijn over zijn mogelijke match-ups.

Dan maar boksen

De beruchte pensionering is door de MMA-gemeenschap met scepsis ontvangen. Dit is de derde keer dat McGregor in vijf jaar met pensioen is gegaan. Velen geloven dat hij weer zal deelnemen aan de UFC en boksen.

Notorious, die op nummer 4 staat in de lichtgewicht divisie, nam voor het laatst deel in januari toen hij Donald Cerrone versloeg met TKO bij UFC 246 in een weltergewicht wedstrijd. UFC 251 vindt plaats op 11 juli om 22.00 uur Oosterse tijd op Fight Island in Abu Dhabi.

Titelstrijd

Het resultaat van het hoofdevenement van UFC 251 kan McGregor echter van gedachten doen veranderen over zijn pensioen. Kampioen weltergewicht Kamaru Usman zal zijn titel verdedigen tegen de nummer drie van de mededinger Jorge Masvidal.

Als Masvidal Usman op 11 juli verslaat, is een wedstrijd tussen hem en McGregor misschien wel de grootste pay-per-view die de UFC zou kunnen plannen, en het is misschien alles wat McGregor nodig heeft om opnieuw de Octagon binnen te gaan.

Bekijk ook

UFC BAAS DANA WHITE: ‘Abu Dhabi vechthoofdstad van de wereld’

Abu Dhabi wordt de vechthoofdstad van de wereld, zo zegt UFC baas Dana White. Hij ...

CORONAGEVAL: Trainingen Nederlandse Judo selectie afgelast

Een positief coronageval in nationale judo selectie is de oorzaak dat de trainingen voorlopig stil ...

Bokslegende Wladimir Klitschko doet waarschuwing uitgaan

Hij stond jaren aan de top van het boksen, Wladimir Klitschko. Nu doet de voormalige ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page