Conor McGregor zou pensioen nog wel eens kunnen afkappen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor zou pensioen nog wel eens kunnen afkappen

Conor McGregor zou pensioen nog wel eens kunnen afkappen

Conor McGregor zou pensioen nog wel eens kunnen afkappen

UFC 251 kan Conor McGregor nog wel eens uit zijn pensioen kunnen halen. De Ierse ster vocht zijn laatste wedstrijd tegen Donald Cerrone tijdens UFC 246.

De grootste ster in MMA, Conor McGregor, kondigde in juni aan dat hij zich terugtrok uit de sport. In een interview met ESPN zei McGregor dat een deel van zijn beslissing om met pensioen te gaan, voortkwam uit het niet enthousiast zijn over zijn mogelijke match-ups.

Dan maar boksen

De beruchte pensionering is door de MMA-gemeenschap met scepsis ontvangen. Dit is de derde keer dat McGregor in vijf jaar met pensioen is gegaan. Velen geloven dat hij weer zal deelnemen aan de UFC en boksen.

Notorious, die op nummer 4 staat in de lichtgewicht divisie, nam voor het laatst deel in januari toen hij Donald Cerrone versloeg met TKO bij UFC 246 in een weltergewicht wedstrijd. UFC 251 vindt plaats op 11 juli om 22.00 uur Oosterse tijd op Fight Island in Abu Dhabi.

Titelstrijd

Het resultaat van het hoofdevenement van UFC 251 kan McGregor echter van gedachten doen veranderen over zijn pensioen. Kampioen weltergewicht Kamaru Usman zal zijn titel verdedigen tegen de nummer drie van de mededinger Jorge Masvidal.

Als Masvidal Usman op 11 juli verslaat, is een wedstrijd tussen hem en McGregor misschien wel de grootste pay-per-view die de UFC zou kunnen plannen, en het is misschien alles wat McGregor nodig heeft om opnieuw de Octagon binnen te gaan.

Bekijk ook

Verraadt van Macho Man Randy Savage Zorgde Voor carrière Switch Jerry Lawler

De spanning was echter zo hoog dat er niet langer genoeg ruimte meer was voor beiden

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page