VALS SPEL: UFC vechter Donald Cerrone haalt uit naar fans Nieuws
Nieuws

VALS SPEL: UFC vechter Donald Cerrone haalt uit naar fans

VALS SPEL: UFC vechter Donald Cerrone haalt uit naar fans
VALS SPEL: UFC vechter Donald Cerrone haalt uit naar fans

Donald Cerrone maakte voorafgaand aan UFC 246 duidelijk dat hij nooit een gevecht expres zou verliezen.

Gezien het resultaat van zijn gevecht met Conor McGregor, lijkt hij nu gedwongen om het defensieve social media gevecht aan te gaan. Cerrone kwam tekort eerder deze maand toen hij 40 seconden TKO-verlies leed aan McGregor in Las Vegas.

Het gevecht was kort, maar Cerrone liep behoorlijk wat schade op. Zijn neus en orbitaal bot waren beide beschadigd door de combinatie van schouderaanvallen, een trap naar het hoofd en de beroemde linker waarvoor McGregor zo bekend is. Kwade tongen beweren dat Cerrone expres verloren zou hebben van McGregor.

Oprotten

Er is niet veel openbare interactie geweest van Cerrone sinds het gevecht, maar op donderdag verdiepte hij zich in zijn reacties op sociale media en gaf hij antwoorden aan enkele uitgesproken volgers. "Ik expres verliezen, hoe kom je erbij klootzak, leef je leven, rot op,"is een van de reacties die Cerrone geeft.

VALS SPEL: UFC vechter Donald Cerrone haalt uit naar fans

Het waren niet alleen de fans die Cerrone onder vuur namen. Ook professionals twijfelden aan de legitimiteit van zijn verlies en trokken deze in twijfel. ESPN-analist Stephen A. Smith zei dat Cerrone gewoon had opgegeven. Wat de analist niet in dank werd afgenomen en excuses voor werden geëist.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws