Conor McGregor had niet direct na blessure mogen worden geïnterviewd
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor had niet direct na blessure mogen worden geïnterviewd

Conor McGregor had niet direct na blessure mogen worden geïnterviewd

Blote vuist gevecht Lobov en Malignaggi verplaatst

Artem Lobov kent Conor McGregor beter dan wie dan ook. De Rus is al jaren een goede vriend en trainingspartner van McGregor, en hun relatie kwam in het bredere MMA-bewustzijn toen Lobov werd gecast om deel uit te maken van McGregor’s team op The Ultimate Fighter 22 in 2015.

Lobov is optimistisch dat McGregor weer in vorm kan komen na zijn clash met Poirier, wijzend op het feit dat McGregor een ACL-blessure opliep in slechts zijn tweede UFC-gevecht (een overwinning op toekomstig vedergewichtkampioen Max Holloway in 2013) en later misschien wel de beroemdste vechter in de wereld werd. MMA.

,,Dit wordt eerst een proces van genezing en herstel en bouw het dan langzaam weer op, want dan moet je er wat vertrouwen in krijgen”, zei Lobov. “Maar weet je, na zoiets als dit, zal het nog wat tijd kosten, kan ik me voorstellen, om ermee te beginnen met genezen en schoppen. Het wordt een langzaam proces, maar ik herinner me dat toen Conor terugkwam van zijn ACL-blessure, hij deed het beter dan wie dan ook voor hem. Ik twijfel er niet aan dat het deze keer hetzelfde resultaat zal zijn.”

Nooit doen

Na het gevecht met Poirier kreeg McGregor direct een microfoon onder zijn neus en sprak harde woorden. Lobov verdedigde de woordkeuze van McGregor niet, maar hij vroeg zich af of zo’n vechter zo snel na een blessure een microfoon in zijn gezicht zou moeten hebben. ,,Het was een gekke situatie”, zei Lobov. “Ik bedoel, kijk hoe Anderson Silva en Chris Weidman waren nadat zijn blessure was gebeurd. ”

,,Hij zat nog steeds rechtop en ik denk dat interviews in dat scenario niet eens zouden moeten plaatsvinden. Het verbaast me dat het is gebeurd. Het had niet mogen gebeuren, maar het is in zekere zin wat het is. Je moet verder gaan en leven om nog een dag te vechten. Nu is het tijd om te genezen, te trainen, fouten te herstellen en weer terug te gaan. Dat is het.”

 

 

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Bruut ‘KO’ gemepte bokser geeft teken van leven! ‘Ik kom terug’

Er werd even gevreesd voor het welzijn van de bokser

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page