Conor McGregor geeft uitleg over zijn recente arrestatie Nieuws
Nieuws

Conor McGregor geeft uitleg over zijn recente arrestatie

Conor McGregor geeft uitleg over zijn recente arrestatie
Conor McGregor geeft uitleg over zijn recente arrestatie

Maandagavond meldde de Miami Herald dat de voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen Conor McGregor in Miami gearresteerd was na een incident met een fan en een mobiele telefoon.

De Ierse ster werd beschuldigd van 'diefstal en vernieling' omdat hij de telefoon van een fan zou hebben vernield. De notoire vechter die eerder al eens in de fout ging werd opgepakt en in de cel gezet.

Zijn verblijf achter de tralies was van korte duur want na het betalen van een borgsom van in totaal $ 12.500 stond de Ier al snel weer buiten.

Geduld is een schone zaak

Dinsdagochtend vroeg gaf de Ierse MMA-superster een korte verklaring over zijn laatste escapade. In deze verklaring deelt hij zijn liefde voor zijn fans en suggereerde dat geduld een eigenschap is waaraan hij moet blijven werken.

LEES OOK: Conor McGregor opgepakt in Miami

"Geduld in deze wereld is een deugd waar ik aan blijft werken", schreef hij. "Ik houd heel veel van mijn fans. Bedankt iedereen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws