Deze gemene truc gebruikte Dustin Poirier om Conor McGregor te slopen
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Deze gemene truc gebruikte Dustin Poirier om Conor McGregor te slopen

Deze gemene truc gebruikte Dustin Poirier om Conor McGregor te slopen

Deze gemene truc gebruikte Dustin Poirier om Conor McGregor te slopen

Dustin Poirier sloopt vakkundig UFC-ster Conor McGregor in hun gevecht gisteren in Abu Dhabi. De strijd op UFC 257 was een herkansing van 2014 die Poirier verloor.

Gericht trappen op de kuiten van de Ier was het hoofdplan van Dustin Poirier. De Amerikaan overhandigde Conor McGregor het eerste knock-outverlies van diens carrière. Zes jaar na hun eerste wedstrijd was een cruciaal onderdeel van zijn strategie het aanvallen van de benen.

Poirier sprak met de media na zijn grote overwinning en legde uit wat zijn plan was; ,,vroeg power shots en stoten uit te delen, vermengd met trappen, worstelen en boksen. Maar vooral de kuiten van McGregor te teisteren”, zegt Poirier. Een gemeen maar effectief trucje.

Effectief

De Amerikaan keek het trucje het kuittrappen af van collega vechter Mike Brown. Die het ook al in een gevecht effectief inzette. ,,Mike Brown was erg goed in het uitdelen van trappen op de kuiten”, zei Poirier op de persconferentie na het gevecht.

,,Echt geweldig, en het werkte. We hebben zijn been gecompromitteerd en hij zat al vroeg in een slechte positie, alleen al door de herhaalde trappen op zijn kuiten.” Wel zegt Poirier beducht te zijn geweest op de schouderstoten van de Ier. Daarmee schakelde hij vorig jaar zijn tegenstander Donald Cerrone in slechts enkele seconden uit.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page