PANIEK: Comeback Conor McGregor wel of niet te zien op TV? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / PANIEK: Comeback Conor McGregor wel of niet te zien op TV?

PANIEK: Comeback Conor McGregor wel of niet te zien op TV?

Op social media was lichte paniek uitgebroken want de comeback van UFC-Ster Conor McGregor was nergens te vinden in online tv-gidsen.

Op 18 januari maakt UFC-Ster zijn comeback tijdens UFC 246 tegen Donald Cerrone en dat wil je als echte MMA-fan niet missen. McGregor had zijn laatste krachtmeting op UFC 229 in oktober 2018 tegen de inmiddels wereldkampioen Khabib Nurmagomedov. McGregor verloor, spinde lange tijd garen en kondigde zijn pensioen aan.

Toch kwam McGregor terug op zijn besluit om te stoppen met vechten, bij de flamboyante Ier kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Cerrone krijgt de eer om de MMA-kooi opnieuw te zegenen voor en met McGregor. Van het gevecht wordt gezegd dat het een oefenrondje zou zijn voor McGregor, maar Cerrone zal zich niet zomaar gewonnen geven.

Geen paniek

Maar even terug of het gevecht wel of niet te zien zal zijn op tv, contact met Veronica Fight leert ons dat paniek niet nodig is. Fabrice Deters van Veronica meldt onze redactie dat UFC 246 Conor McGregor vs Donals Cerrone op SBS 9 uitgezonden zal worden, het kanaal waar de UFC wedstrijden te zien zijn.

Naar verwachting zal de uitzending tussen 01:00 en 07:00 uur uitgezonden worden in de nacht van zaterdag op zondag 18 januari. Ook is UFC 246 via live stream te volgen op Veronica.tv.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page