PANIEK: Comeback Conor McGregor wel of niet te zien op TV? Nieuws
Nieuws

PANIEK: Comeback Conor McGregor wel of niet te zien op TV?

PANIEK: Comeback Conor McGregor wel of niet te zien op TV?
PANIEK: Comeback Conor McGregor wel of niet te zien op TV?

Op social media was lichte paniek uitgebroken want de comeback van UFC-Ster Conor McGregor was nergens te vinden in online tv-gidsen.

Op 18 januari maakt UFC-Ster zijn comeback tijdens UFC 246 tegen Donald Cerrone en dat wil je als echte MMA-fan niet missen. McGregor had zijn laatste krachtmeting op UFC 229 in oktober 2018 tegen de inmiddels wereldkampioen Khabib Nurmagomedov. McGregor verloor, spinde lange tijd garen en kondigde zijn pensioen aan.

Toch kwam McGregor terug op zijn besluit om te stoppen met vechten, bij de flamboyante Ier kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Cerrone krijgt de eer om de MMA-kooi opnieuw te zegenen voor en met McGregor. Van het gevecht wordt gezegd dat het een oefenrondje zou zijn voor McGregor, maar Cerrone zal zich niet zomaar gewonnen geven.

Geen paniek

Maar even terug of het gevecht wel of niet te zien zal zijn op tv, contact met Veronica Fight leert ons dat paniek niet nodig is. Fabrice Deters van Veronica meldt onze redactie dat UFC 246 Conor McGregor vs Donals Cerrone op SBS 9 uitgezonden zal worden, het kanaal waar de UFC wedstrijden te zien zijn.

Naar verwachting zal de uitzending tussen 01:00 en 07:00 uur uitgezonden worden in de nacht van zaterdag op zondag 18 januari. Ook is UFC 246 via live stream te volgen op Veronica.tv.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws