CHAOS! Knokker (52) bijt tegenstander in minikooi (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / CHAOS! Knokker (52) bijt tegenstander in minikooi (video)

CHAOS! Knokker (52) bijt tegenstander in minikooi (video)

Jacek Muranski, de Poolse bekende tv-acteur viel in voor zijn zoon voor een MMA-gevecht in Polen afgelopen weekend. Muranski nam het op tegen Arkadiusz Tarcieula tijdens Fame MMA 12.

Niets brengt een MMA-evenement zo op spanning als last-minute annuleringen. Dat is de positie waarin de Poolse tv-acteur Jacek Muranski zich onlangs bevond, toen zijn zoon Mateusz Muranski werd gedwongen zich terug te trekken uit zijn plek bij Fame MMA 12.

De tickets waren verkocht, de zaal is verhuurd en ineens staan ​​er grote veranderingen op stapel. Maar laat het aan papa over om ervoor te zorgen dat betalende fans nog steeds waar voor hun geld krijgen. Toen de kans zich voordeed om in te vallen tegen de tegenstander van zijn zoon, social media beroemdheid en MMA-vechter Arkadiusz Tańcula, stapte Jacek naar voren.

Complete puinhoop

Vanaf dat punt lijkt het erop dat de 52-jarige er een complete chaos van heeft gemaakt. Trancula en Muranski vochten vast in een mini MMA-kooi in vijf rondes van twee minuten. Trancula nam Muranski in een verwurging en toen ging het fout, de acteur beet de social media held in diens schouder. (lees door onder video).

Dit dwong de scheidsrechter de actie te pauzeren en een punten aftrek toe te kennen, uiteindelijk verloor Muranski. Trancula’s gevecht met de jongere Muranski zou een herkansing zijn van een gevecht dat Trancula in mei van dit jaar won. Nu is deze een van de weinige vechters ter wereld die overwinningen op zowel vader als zoon op zijn cv kan zetten.

Bekijk ook

'McGregor zwaar aan de doping!' Dit gebruikt hij volgens expert

‘McGregor zwaar aan de doping!’ Dit gebruikt hij volgens expert

Hij trekt zijn shirt uit en poseert constant

'Van 't padje af!' McGregor's doodsdreiging aan Poirier, Nate Diaz en meer....

‘Van ’t padje af!’ McGregor’s doodsdreiging aan Poirier, Nate Diaz en meer….

Dustin Poirier, misschien wel een van de technisch meest begaafde boksers

Ex UFC's Frankie Edgar pakt worstelaars aan! 'Nieuwe carrière?

Ex UFC’s Frankie Edgar pakt worstelaars aan! ‘Nieuwe carrière?

Nadat hij vorige maand zijn pensionering bij de UFC

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page