Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BREAKING: Bellator MMA zet mysterieuze vechter op contract

BREAKING: Bellator MMA zet mysterieuze vechter op contract

BREAKING: Bellator MMA zet mysterieuze vechter op contract

Bellator MMA maakt er wel een heel spannend spel van, dinsdag kondigde de vechtsport organisatie de ondertekening van een nu nog onbekende vechter aan.

Bellator leverde behulpzaam twee promo foto’s van de vechter in kwestie, die beide niet veel hebben gedaan om de identiteit te onthullen, behalve dat we veilig kunnen zeggen dat het een man is. Het is duidelijk dat deze man een zwaargewicht is.

Hij lijkt ook een merkbaar gebrek aan tatoeages op zijn arm en romp te hebben. Hij is waarschijnlijk geen onbekende in de vecht scene, hoewel je je kunt afvragen of hij misschien niet noodzakelijkerwijs uit de MMA-sfeer komt.

Nog even geduld

Hij ziet eruit als een vechter die in het verleden aan powerlifting heeft gedaan. Hij kan heel goed een voormalige (of huidige) professionele worstelaar zijn. Eerder deze week ging het gerucht dat de zoon van Rowdy Roddy Piper, Colt Toombs, had getekend bij Bellator MMA, of zou het de Poolse held Mariusz Pudzianowski zijn die bij KSW vecht.

Bellator-functionarissen zeiden dat er niets te bevestigen was vanaf hun zijde maar dat donderdag bekend wordt gemaakt wie de nieuw getekende vecht is. Dus nog even wat spannende dagen voor de hardcore Bellator fans.

Bekijk ook

Comeback gevecht: Conor McGregor vs. Justin Gaethje

Eerder vandaag plaatste Conor McGregor een bericht op twitter waarin hij hint naar een terugkomst naar de UFC.

Bellator 232: Robin van Roosmalen vs Cris Lencioni

Zaterdag 26 oktober maakt voormalige GLORY kickboxing wereldkampioen zijn debuut bij Bellator MMA.

Uit pensioen: Conor McGregor hint naar UFC terugkeer

Conor McGregor lijkt zijn sensationele UFC-comeback te hebben aangekondigd.