Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BREAKING: Bellator MMA zet mysterieuze vechter op contract

BREAKING: Bellator MMA zet mysterieuze vechter op contract

BREAKING: Bellator MMA zet mysterieuze vechter op contract

Bellator MMA maakt er wel een heel spannend spel van, dinsdag kondigde de vechtsport organisatie de ondertekening van een nu nog onbekende vechter aan.

Bellator leverde behulpzaam twee promo foto’s van de vechter in kwestie, die beide niet veel hebben gedaan om de identiteit te onthullen, behalve dat we veilig kunnen zeggen dat het een man is. Het is duidelijk dat deze man een zwaargewicht is.

Hij lijkt ook een merkbaar gebrek aan tatoeages op zijn arm en romp te hebben. Hij is waarschijnlijk geen onbekende in de vecht scene, hoewel je je kunt afvragen of hij misschien niet noodzakelijkerwijs uit de MMA-sfeer komt.

Nog even geduld

Hij ziet eruit als een vechter die in het verleden aan powerlifting heeft gedaan. Hij kan heel goed een voormalige (of huidige) professionele worstelaar zijn. Eerder deze week ging het gerucht dat de zoon van Rowdy Roddy Piper, Colt Toombs, had getekend bij Bellator MMA, of zou het de Poolse held Mariusz Pudzianowski zijn die bij KSW vecht.

Bellator-functionarissen zeiden dat er niets te bevestigen was vanaf hun zijde maar dat donderdag bekend wordt gemaakt wie de nieuw getekende vecht is. Dus nog even wat spannende dagen voor de hardcore Bellator fans.

Bekijk ook

UFC-vechter oog uitgestoken in gevecht (video)

Het gevecht tussen Nick Lentz en Arnold Allen tijdens UFC Raleigh zaterdagnacht kostte Lentz bijna zijn oog, zo claimt de UFC-vechter.

Bellator MMA zwaargewicht Ryan Bader in titelverdediging

Na zijn focus op de zwaargewicht divisie, keert Ryan Bader terug naar licht zwaargewicht.

MMA-toernooi afgelast wegens Coronavirus uitbraak

Het Coronoavirus gooit roet in het eten