'Beste tegen de beste!' Jones heeft interesse gevecht tegen Miocic MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Beste tegen de beste!' Jones heeft interesse gevecht tegen Miocic

'Beste tegen de beste!' Jones heeft interesse gevecht tegen Miocic

Met Francis Ngannou buitenspel, lijkt Jon Jones geïnteresseerd in een gevecht tegen Stipe Miocic. Ngannou staat voorlopig aan de kant vanwege een blessure, dus tijd voor Jones om in weer in beeld te komen.

,,Het beste zwaargewicht aller tijden versus de beste lichtzwaargewicht vechter, wie wil het zien?", tweette Jones afgelopen vrijdag. ,,Ik heb er zin in". Terwijl Jones, een voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen, Miocic niet bij naam noemde, wordt de laatste algemeen beschouwd als het beste zwaargewicht in de geschiedenis van de UFC.

Zin in

Er is gesproken over een mogelijk Miocic tegen Jones gevecht sinds Ngannou's succesvolle zwaargewicht titelverdediging tegen Ciryl Gane in januari. Ngannou zou tot 2023 uitgeschakeld kunnen zijn vanwege een knieblessure die hij opliep tijdens de training voor zijn overwinning op Gane. De Kameroener zal binnenkort geopereerd worden.

Vorig jaar werd van Jones verwacht dat hij ofwel Miocic ofwel Ngannou zou uitdagen voor de zwaargewicht titel nadat hij in 2020 had aangekondigd dat hij in gewicht aan het stijgen was. Echter, een financieel geschil tussen Jones en de UFC heeft hem uiteindelijk bijna twee jaar buiten strijd gehouden.

Miocic heeft niet meer gevochten sinds hij in maart 2021 de zwaargewicht titel verloor van Ngannou. Hij heeft belangstelling getoond voor een ontmoeting met Jones in augustus vorig jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws