Besloten UFC events opent deuren voor nieuw talent – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Besloten UFC events opent deuren voor nieuw talent

Besloten UFC events opent deuren voor nieuw talent

Nu de coronapandemie de vechtsportwereld beperkt lijken er ook kansen te ontstaan.

De Amerikaanse vechtsport organisatie UFC houdt vanaf 9 mei aanstaande besloten events zonder publiek. De vraag is hoe interessant dit zal blijven voor het publiek die noodgedwongen met vechters te maken krijgt die zij anders wellicht niet snel zouden volgen.

Met andere woorden de UFC trekt een blik Amerikaanse of in het land verblijvende vechters open, want in reizen zit er voorlopig niet in. Maar wat als deze opties aan een eind raken? Een aantal vechters uit andere organisaties ruiken echter hun kans.

De een zijn brood…

Zoals CFFC-kampioen Nikolas Motta die hoopt dat de reisbeperkingen leiden tot een UFC-oproep. Motta denkt dat de beperkingen de deur zouden kunnen openen voor nieuw talent inclusief zichzelf en zegt dat hij klaar staat om opgeroepen te worden.

“UFC is mijn plan en daar heb ik al jaren hard voor gewerkt”, vertelde Motta aan MMA Fighting. “We hoopten op een gevecht bij Dana White’s Contender Series, maar ik weet niet of dit zal gebeuren met de coronavirussituatie. Maar ik weet dat ze in mei veel UFC-evenementen zullen doen, wellicht maak ik alsnog een kans. ”

Ik ben er klaar voor

“Ik blijf actief en alert, aangezien mensen voorlopig niet uit andere landen kunnen komen om in de UFC te vechten, en veel mensen niet zullen vechten tenzij ze een volledig trainingskamp doorlopen hebben”, zei hij.

“Ik heb gehoord dat veel mensen zich terugtrekken uit gevechten omdat ze vanwege het coronavirus niet goed konden trainen, maar ik weet dat ik altijd klaar moet zijn.”

Bekijk ook

Conor McGregor ziet aankoop Manchester United wel zitten

Gisteren vielen de ideeën in het water voor een Europese Super League, de voetbalfans zien het niet zitten.

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is “een reële mogelijkheid”, bevestigt ONE Championship baas ...

Jonge Marokkaanse boksers spoorloos verdwenen in Polen

Het is eerder voorgekomen dat Marokkaanse atleten een reis naar Polen gebruikte om in Europa een verblijf te zoeken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page