Bellator MMA wil vanaf juni starten met studio gevechten Nieuws
Nieuws

Bellator MMA wil vanaf juni starten met studio gevechten

Bellator MMA wil vanaf juni starten met studio gevechten
Bellator MMA wil vanaf juni starten met studio gevechten

Volgens Bellator MMA-CEO Scott Coker zal zijn organisatie in juni weer beginnen mits de organisatie groen licht krijgt.

Coker verscheen onlangs op Showtime's "Morning Kombat" en de visiei van de organisatie op de wereldwijde COVID-19 pandemie. "Ik wil niet op de details ingaan, maar we hebben wel een uitvoeringsplan", zegt Coker.

Bellator heeft er vertrouwen in

"Als we eind juni groen licht krijgen, zijn we klaar om te gaan. Als we in juli groen licht krijgen, zijn we klaar om te gaan. Wat we hebben gedaan is een plan voor juni, juli of augustus te maken.

"Als we een commissie hebben die klaar is om van start te gaan en bepaalde tests hebben uitgevoerd, zullen we al eind juni klaar zijn om te organiseren, we zullen klaar zijn om weer gevechten te organiseren."

Bellator gevechten zonder publiek

"Wees niet verbaasd als we uiteindelijk naar een Paramount-studio of een CBS-studio gaan en een paar soundstage-gevechten doen. Ik denk dat het tijd zal kosten voordat een consument zich op zijn gemak voelt om terug te gaan naar een sportevenement waar publiek is."

"Ik denk dat we het tot het einde van het jaar of de late herfst in een studio-omgeving zullen vechten, en dan gaan we misschien weer naar arena's. Maar ik denk dat dit een tv-studio-show wordt als we in juli of eind juni terugkomen, en dat is wat we hopen te gaan doen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws