Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BELLATOR BAAS SCOTT COKER: ‘Wij zijn beter dan de UFC’

BELLATOR BAAS SCOTT COKER: ‘Wij zijn beter dan de UFC’

BELLATOR MMA BAAS SCOTT COKER: 'Wij zijn beter dan de UFC'

Bellator MMA president Scott Coker heeft verklaard dat hij gelooft dat hij een superieure licht zwaargewicht divisie heeft ten opzichte van de UFC.

Coker baseert zijn verklaring op het feit dat zijn organisatie recentelijk voor veel geld lichtzwaargewicht Corey Anderson heeft binnen gehaald. In een gesprek met MMAjunkie.com schepte Coker op. Over de getalenteerde licht zwaargewicht divisie van zijn organisatie.

“We hebben een heleboel moordenaars in die gewichtsklasse. Voor Corey Anderson hebben we een groot aantal gevechten. En zelfs voor Phil Davis. Ik bedoel, we zullen in staat zijn om geweldige gevechten samen te stellen, en ik ben enthousiast over die divisie, “aldus Coker.

Veel geschuif

Coker maakt graag een vergelijk met concurrent UFC; “Luister, met Jon Jones die opschuift naar zwaargewicht, denk ik dat we de beste gewichtsklasse van 205 pond ter wereld hebben met Bader, Gegard Mousasi wil omhoog in gewicht. We hebben Lyoto Machida en we hebben nu Corey Anderson,” zei Coker.

Dat Coker suggereert dat Bellator een beter licht zwaargewicht divisie heeft dan de UF is niet verrassend. Het zijn immers zware concurrenten. Maar objectief gezien heeft de UFC over het algemeen veel meer diepgang. Zelfs zonder Jones die recentelijk zijn licht zwaargewicht titel vacant stelde.

Bekijk ook

‘Ik leef alleen nog voor mezelf’: UFC-ster Khabib is klaar

Khabib Nurmagomedov spreekt vrijuit voor hoe zijn leven zal veranderen nu hij met pensioen is ...

Regball: Worstel-basketballen op z’n Russisch (video)

Nog nooit van Regball gehoord een combinatie van Basketbal en worstelen, dan heb je wat ...

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is nog steeds ongeslagen als kampioen bij GLORY Kickboxing. Velen hebben getracht de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page