Bellator 255: Pitbull vs Sanchez 2, online gratis kijken op 2 april – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bellator 255: Pitbull vs Sanchez 2, online gratis kijken op 2 april

Bellator 255: Pitbull vs Sanchez 2, online gratis kijken op 2 april

Bellator 255 is vrijdagnacht gratis te bekijken via diverse online streamingdiensten. De organisatie geeft eenmalig een cadeautje weg als start van de samenwerking met Showtime.

Een paar maanden geleden kondigde Bellator aan dat het een deal had getekend met SHOWTIME om al zijn toekomstige evenementen uit te zenden. Kort daarna kwam Showtime met het aanbod aan fans om zes maanden voor $ 4,99 per maand een abonnement te nemen. Echter maakt Bellator voor het evenement van vrijdag een uitzondering en kunnen de MMA-fans gratis meekijken.

Topgevechten

Het evenement bevat een vedergewicht titelgevecht tussen divisiekoning, Patricio Freire, die zijn titel verdedigt tegen Emmanuel Sanchez. Het gevecht zal ook dienen als de laatste halve finale in de 145 Grand Prix. In een persbericht kondigde de organisatie aan dat Bellator 255: Pitbull vs Sanchez 2 beschikbaar zal zijn om te bekijken op verschillende streamingdiensten, waaronder SHOWTIME Sports (klik hier) en de YouTube-kanalen van Bellator (klik hier).

Bellator 255: Pitbull vs Sanchez 2, start om 00:00uur middernacht (NL Tijd) van vrijdag op zaterdag met de voorrondes. Om 03:00uur begint de hoofdkaart. In de co-headliner van Bellator 255 zal Neiman Gracie het opnemen tegen Jason Jackson. Usman Nurmagomedov zal zijn Bellator debuut maken tegen Mike Hamel. Tyrell Fortune zal tegen Jack May te zien zijn in eenzwaargewicht herkansing.

Bekijk ook

Glory kampioen Vakhitov bezoekt UFC: ‘Niets is zeker’

Artem Vakhitov, de Russische voormalig Glory lichtzwaargewicht kampioen is gespot bij de UFC

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page