Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Angst: UFC vechter Jarod Canonnier ‘niet veilig’ in Brazilië

Angst: UFC vechter Jarod Canonnier ‘niet veilig’ in Brazilië

De Amerikaan Jarod Canonnier versloeg zaterdag op UFC 237 de Braziliaanse MMA-veteraan Anderson Silva.

Canonnier en Silva waarvan de laatste voor een groot thuis publiek vocht hadden een pittig gevecht. Amerikaan Canonnier trapte Silve knockout en dat kwam niet goed aan bij de fans van Silva. Tijdens het ere rondje door de MMA kooi kreeg Canonnier dan ook een lading boosheid over zich heen.

In een interview na het gevecht verteld de vechter niet te begrijpen dat er zo heftig werd gereageerd. “Ze kunnen mij wel voor vuile neger uitschelden in het Braziliaans, of erger. Ik vind het nier normaal, kijk Silva verloor en ik ben winnaar dat is hoe het is,” zegt Canonnier.

Angst regeert

“Ik durf niet teveel te zeggen voor je het weet wordt je met de dood bedreigd hier in Brazilië, ik zeg maar een ding als je een grote bek hebt stap dan met mij in de kooi, dan een zien hoe groot die mond nog is. “

ZIE OOK >> Nekbreker: UFC kampioen Rose Namajunas bruut knockout (video)

Het komt vaker voor dat Braziliaanse fans of bendes UFC vechters bedreigen, zo werd Michael Bisping bedreigd met een gebroken fels tijdens UFC Fortaleza, dit omdat hij op twitter commentaar gaf op het gedrag van een Braziliaanse vechter.

Bekijk ook

Jorge Masvidal neemt de uitdaging van Nate Diaz aan

Jorge Masvidal is meer dan bereid om Nate Diaz te ontmoeten in de Octagon.

Cris Cyborg in onderhandeling met Bellator

Bellator-president Scott Coker vertelde in een interview met MMA Fighting dat hij, hoewel er nog werk aan de winkel is, hoopt dat vedergewicht Cris Cyborg binnenkort een contract tekent met Bellator.

Conor McGregor door het stof: ‘Ik was echt fout’ (video)

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen sprak voor het eerst, sinds een video die eerder deze maand opdook van een incident in een bar.