'Alistair Overeem moet bij Bellator-MMA komen vechten' MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Alistair Overeem moet bij Bellator-MMA komen vechten'

'Alistair Overeem moet bij Bellator-MMA komen vechten'

Alistair Overeem moet naar Bellator MMA, zo vindt zwaargewicht kampioen Ryan Bader van de organisatie. De UFC zette de Nederlander aan de kant maar er lijken opties genoeg voor de MMA-legende.

De MMA-organisaties lijken in de rij te staan voor Overeem. De Nederlander die aan de kant werd geschoven door de UFC, kan bij diverse geïnteresseerden aan de slag. Zo meldde het Japanse RIZIN zich al en lijkt er bij Bellator ook plek te zijn.

Goede optie

,,Ik weet niet of Overeem nu met pensioen is", zei Bader. ,,Maar Dos Santos lijkt absoluut te willen blijven vechten en zo, dus hij zou een goede aanvulling zijn." Hoe Bellator baas Scott Coker denkt over het binnenhalen van Overeem is niet bekend.

Bellator heeft een aantal Nederlanders onder contract zoals Gegard Mousasi en Denise Kielholtz, een toevoeging van Overeem (40) zou een welome aanvulling zijn.

Voor Bader zou Overeem een goede tegenstander zijn. Al moeten Overeem en Dos Santos nog publiekelijk details geven over hun plannen voor de toekomst, lijkt Bellator een potentiële bestemming te zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws