Alistair Overeem daagt 'hot balls' Derrick Lewis uit voor gevecht Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem daagt 'hot balls' Derrick Lewis uit voor gevecht

Alistair Overeem daagt 'hot balls' Derrick Lewis uit voor gevecht
Alistair Overeem daagt 'hot balls' Derrick Lewis uit voor gevecht

De zwaargewicht divisie van de UFC lijkt in vuur en vlam te staan met de sublieme terugkeer van de Nederlander Alistair Overeem. Afgelopen kwam hij met een knal terug na een lange tijd afwezig te zijn geweest door de Rus Sergey Pavlovich te verslaan.

Overeem heeft de smaak te pakken na zijn winst in Beijing afgelopen weekend. Gaf hij al eerder aan klaar te zijn voor een hernieuwde ontmoeting met Francis Ngannou, die Overeem een verlies toebracht, heeft nu "The Demolitions Man" Alistair Overeem, Derrick "The Black Beast" Lewis op het oog.

Want Overeem liet er geen gras over groeien endaagde de recente titel uitdager op zwaargewicht, Derrick "The Black Beast" Lewis uit voor een gevecht. "Ik hoor dat jullie een technicus willen zien tegen een vechter. Wat vind je van 'Hot Balls'? " Zegt Overeem op social media.

Hete ballen

"Hot balls" verwijst naar Lewis interview na UFC 229, waar hij zijn korte broek uit deed en zei dat zijn "ballen heet waren".

Op 38-jarige leeftijd, laat Overeem zien nog steeds een gevaarlijke vechter te zijn in de elite van de zwaargewicht divisie. In zekere zin en ondanks zijn perfecte staat van dienst, werd Pavlovich gezien als een stap terug voor de al lang bestaande divisie.

Logica

Het is begrijpelijk dat de Nederlander nu een meer herkenbaar gezicht wil hebben. In de officiële ranglijst van de UFC is Overeem momenteel nr. 6 terwijl Lewis nr. 2 is, waardoor de match-up niet al te logisch lijkt.

Maar met de heropkomst van Francis Ngannou na het beëindigen van Curtis Blaydes in hun rematch en voormalig kampioen Stipe Miocic die nog steeds in de coulissen zit te wachten, ruimt het zich een beetje op aan de top van de zwaarste divisie van MMA.

En wanneer een mix van deze vechters bij elkaar wordt gebracht, zal het op de een of andere manier wel eens erg interessant kunnen worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws