AFGELAST! UFC annuleert titelgevecht Amanda Nunes MMA Nieuws
MMA Nieuws

AFGELAST! UFC annuleert titelgevecht Amanda Nunes

AFGELAST! UFC annuleert titelgevecht Amanda Nunes

Amanda Nunes testte positief op COVID-19. Nunes, de beste vrouwelijke vechter in de UFC, zal nog wat langer moeten wachten op de volgende verdediging van haar bantamgewicht kampioenschap.

UFC chief business officer Hunter Campbell vertelde vandaag aan ESPN dat Nunes positief op COVID-19 getest is. Waardoor de organisatie haar gevecht met Julianna Peña dat gepland was voor 7 augustus op UFC 265 in Houston annuleerde.

Verplaatst

Campbell zei dat het plan is om de wedstrijd te verplaatsen wanneer Nunes volledig gezond is en klaar om te concurreren. Nunes (33) heeft ook de vedergewicht titel van de UFC in bezit. De vechter uit Brazilië boekte in maart dit jaar een overwinning op Megan Anderson.

Pena behaalde in januari een overwinning in de derde ronde op Sara McMann. De twee UFC-nederlagen van de 31-jarige Amerikaan kwamen tegen Valentina Shevchenko en de Nederlandse Germaine de Randamie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws