'Aan me nooit niet'! Aldo vs McGregor zal nooit gebeuren
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Aan me nooit niet’! Aldo vs McGregor zal nooit gebeuren

‘Aan me nooit niet’! Aldo vs McGregor zal nooit gebeuren

'Aan me nooit niet'! Aldo vs McGregor zal nooit gebeuren

Jose Aldo wijst een mogelijke herkansing met Conor McGregor af. De Braziliaan ziet het niet zitten om ooit nog tegen de Ier te knokken.

Bantamgewicht Aldo sluit het idee van een herkansing tegen McGregor uit. ,,Nee, ik zie mezelf niet meer vechten tegen Conor”, zegt Aldo tegen MMA Fighting. ,,Nooit, denk ik. Dat kan ik zelfs zeggen. Het kan morgen gebeuren, maar dat is niet de weg die ik in wil gaan.”

McGregor versloeg Aldo 13 seconden tijdens een vedergewicht titelgevecht tijdens UFC 194 in 2015. Aldo eiste een onmiddellijke herkansing, maar de organisatie voldeed niet aan zijn verzoek. McGregor zou een gewichtsklasse omhoog gaan.

Nooit meer

Aldo staat momenteel op de vijfde plaats in de 135-pond divisie en heeft zijn zinnen gezet op een titelkans. De Braziliaan zei dat hij tijdens zijn herstelproces voor McGregor steunt. Maar niet verwacht dat hij McGregor opnieuw zal tegenkomen.

,,Nee, man, er is geen manier. Ik ga voor een gevecht om de titel,” aldus Aldo. ,,Ik wil deze carrière bij bantamgewicht opbouwen en op deze manier geschiedenis schrijven. Ik ben blij dat anderen over deze herkansing praten, maar ik zie mezelf niet tegen hem vechten.”

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page