$100.000: Manager UFC kampioen Khabib biedt bedrag voor gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

$100.000: Manager UFC kampioen Khabib biedt bedrag voor gevecht

$100.000: Manager UFC kampioen Khabib biedt bedrag voor gevecht
$100.000: Manager UFC kampioen Khabib biedt bedrag voor gevecht

De manager van UFC kampioen Khabib Nurmagomedov Ali Abdelaziz doet Tony Ferguson een uniek voorstel om tegen Islam Makhachev te vechten.

Abdelaziz ziet een gevecht tussen Makhachev en Ferguson wel zitten tijdens het komende UFC 254 event in november. Hij doet dan ook een uitzonderlijk aanbod want hij biedt Ferguson buiten zijn vechters gage $ 100.000 aan.

Makhachev was oorspronkelijk gepland om te vechten tegen Rafael dos Anjos deze maand op Yas Island, echter trok zijn tegenstander zich terug doordat deze het coronavirus had opgelopen. Sinds het gevecht tegen Dos Anjos werd afgeblazen is Abdelaziz op zoek naar een waardige tegenstander voor zijn vechter.

Conor McGregor

Onlangs hebben Makhachev en zijn manager Abdelaziz hun aandacht echter op Tony Ferguson gericht. Ferguson zou tegen Dustin Poirier vechten op UFC 254. Echter kwamen Poirer en de UFC uit uit de onderhandelingen en ging het niet door.

UFC ster Conor McGregor sprong gelijk op de kans in en bood Poirier aan tegen hem te vechten buiten de UFC om. Daar wil UFC president Dana White een stokje voor steken en vindt dat dit binnen zijn organisatie moet plaatsvinden. Of Ferguson op het aanbod van Abdelaziz ingaat afwachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws