MMA legende BJ Penn keert terug naar de UFC kooi Nieuws
Nieuws

MMA legende BJ Penn keert terug naar de UFC kooi

MMA legende BJ Penn keert terug naar de UFC kooi

Brazilië

Volgens bronnen traint Penn momenteel in Brazilië voor zijn terugkeer. De 39-jarige Penn (16-12-2) heeft zijn laatste vijf gevechten op rij verloren en heeft niet gewonnen sinds hij Matt Hughes versloeg in november 2010. Zijn meest recente gevecht was een meerderheidsbesluitverlies van juni 2017 Dennis Siver. Hall (6-1) heeft niet gevochten sinds zijn overwinning in december 2016 op Gray Maynard. BJ Penn heeft een eigen MMA nieuws site die de moeite waard is om te volgen.

Over BJ Penn

Jay Dee "B.J." Penn (geboren op 13 december 1978) is een Amerikaanse professionele mixed martial artist en Braziliaanse Jiu-Jitsu-beoefenaar. Penn debuteerde en deed mee aan het Ultimate Fighting Championship (UFC) en later in K-1. Voordat hij voor de UFC vocht, werd hij de eerste Amerikaanse gouden medaillewinnaar van het Wereldkampioenschap Jiu-Jitsu. In mixed martial arts heeft Penn deelgenomen aan de divisies Vedergewicht, Lichtgewicht, Weltergewicht en Middengewicht. Als voormalig UFC Lightweight Champion en UFC weltergewichtkampioen, is hij de tweede van slechts vijf jagers in de UFC-geschiedenis om titels in meerdere gewichtsklassen te winnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws