Mislukte overval op MMA-sportschool eindigt bloederig! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Mislukte overval op MMA-sportschool eindigt bloederig!

Mislukte overval op MMA-sportschool eindigt bloederig!

Hoe dom kun je zijn dat je probeert een MMA gym te overvallen?

Uit de dossiers van “Domme Criminelen” komt dit verslag van een man die dinsdagavond een MMA-sportschool probeerde te beroven, wat voorspelbaar eindigde in een welverdiend pak slaag.

Vuurwapen uit de hand van de verdachte geslagen

Volgens FoxLA.com liep de verdachte de Defiant MMA & Fitness-studio in Burbank, Californië binnen, met een pistool en probeerde deze kort na 9 uur te beroven. lokale tijd. Instructeur Jacobe Powell, die als een amateur MMA-vechter op zijn Sherdog.com profielpagina werd vermeld, onderwees een van zijn studenten toen de verdachte binnenkwam. Powell sloeg het vuurwapen uit de hand van de verdachte en hield hem in bedwang tot de politie aankwam.

 

 

In zijn eigen woorden:

‘Mijn instincten gingen automatisch, ik heb mijn judo-training gebruikt om hem te onderdrukken en het wapen van hem af te pakken voordat de politie aankwam,’ zei Powell. ‘Een van mijn jongens die hier traint belde de politie, en ik heb hem gewoon in bedwang gehouden tot de politie verscheen.’

In bedwang gehouden?

in bedwang gehouden lijkt een formele manier om te zeggen: “Ik sloeg hem totaal los” Want in de video hierboven kan je zien dat de verdachte een bloedig gezicht heeft. De verdachte, die geconfronteerd werd met een getrainde vechtsporter, moest in een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht voor zijn verwondingen.

Dat is wat je krijgt als je beslist om een ​​MMA gym te beroven met een “FIGHTERS ARE MADE HERE” reclamebord op de deur!

Bekijk ook

UFC-ster Khabib serieus over voetbal carrière

Khabib Nurmagomedov is bereidt als prof voetballer het veld te betreden.

Pensioen: Bokskampioen Alexander Povetkin (41) stopt ermee

Vandaag kondigde de Rus aan zijn bokshandschoenen voor altijd aan de wilgen te hangen.

Cashen: Arm blessure levert UFC’er dik geld op

De UFC deelde vier bonussen uit na het UFC 263 evenement

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page