Mikey Garcia verslaat Jessie Vargas & verovert de WBC diamond titel Nieuws
Nieuws

Mikey Garcia verslaat Jessie Vargas & verovert de WBC diamond titel

Mikey Garcia verslaat Jessie Vargas & verovert de WBC diamond titel
Mikey Garcia verslaat Jessie Vargas & verovert de WBC diamond titel

Zaterdagavond in Frisco, Texas, bleek een geweldige boksnacht te zijn met grote gevechten.

Tijdens het hoofdgevecht slaagde Mikey Garcia erin een belangrijke stap te zetten in de weltergewicht divisie door voormalig wereldkampioen Jessie Vargas te verslaan. Vargas domineerde de eerste rondes, maar hij werd naar het doek gestuurd tijdens de vijfde ronde en vanaf daar was het gevecht in het voordeel van Garcia.

Ondanks het voor de hand liggende verschil in grootte, slaagde Garcia erin om zijn slimme manier van boksen te tonen. Met de winst keert Mikey terug naar het pad der triomf nadat hij een jaar geleden werd verslagen door Errol Spence Jr., die het gevecht vanaf de eerste bel beheerste.

Stevige vent

"Ik denk dat ik het gewicht een beetje beter verdroeg," zei Garcia. “Daardoor kon ik beter presteren. Ik voelde me beter. Ik landde op mijn voeten toen het moest. Ik was solide toen ik moest. Hij is een grote man, weet je? Jessie is een grote man. "

De kwaliteit van Garcia was echter superieur. Met zijn geweldige prestatie slaagde Mikey erin om de WBC diamanten titel te veroveren en te bewijzen dat hij een gecompliceerde tegenstander is in een divisie die vol is van talent.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws