Mike Tyson stuurt video waarschuwing uit aan rivaal! 'Woest'
Home / Nieuws / Mike Tyson stuurt video waarschuwing uit aan rivaal! ‘Woest’

Mike Tyson stuurt video waarschuwing uit aan rivaal! ‘Woest’

Het gerucht gaat dat Mike Tyson volgend jaar in een oefenwedstrijd tegenover YouTuber Logan Paul in de ring staat. De influencer, die in de zomer een bak geld verdiende in een wedstrijd tegen Floyd Mayweather Jr., zou volgens soortgelijke regels in de rij staan ​​om het op te nemen tegen voormalig zwaargewicht kampioen Mike Tyson.

Bokslegende Tyson schrikt niet terug voor een clash met Paul. Onlangs deelde Tyson enkele trainingsbeelden die bedoeld waren om Paul en alle anderen te laten zien dat hij het nog steeds heeft. In de video is te zien dat Tyson een aantal woeste combinaties er uit stoot.

Ik kan hem aan

In juni zei Paul: ,,Je kunt me niet vertellen dat ik Mike Tyson niet kan verslaan.” Paul redeneerde dat hij zou profiteren van een aanzienlijk voordeel in grootte en leeftijd ten opzichte van de 55-jarige Tyson.

Er is een kans dat Paul vs. Tyson wordt gemaakt onder regels die knock-outs verbieden, alhoewel op middelbare leeftijd zal Tyson zijn rivaal goed pijn kunnen doen. Mocht de KO verboden worden verwacht dan een saaie sparring sessie van acht ronden die zowel Tyson als Paul een enorme geld cheque oplevert.

Bekijk ook

MMA-kampioen De Ridder wacht zware taak in titelgevecht

Reinier de Ridder zal zijn eerste verdediging doen van zijn middengewicht titel

Kickboksertje (6) blijkt supertalent! ‘Ooit wereldkampioen worden’

Hier kunnen de grote namen nog wat van leren

Sensatie! Hasbulla wil Logan Paul slopen in de boksring

Hasbulla, de mini Instagram sensatie roept YouTube-ster

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page