Coach bokslegende Mike Tyson: 'Terugkeer staat gepland' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Coach bokslegende Mike Tyson: ‘Terugkeer staat gepland’

Coach bokslegende Mike Tyson: ‘Terugkeer staat gepland’

Bokslegende Mike Tyson einde zomer weer in actie

Rafael Cordeiro, de Kings MMA-hoofdcoach heeft de terugkeer van Mike Tyson naar de boksring bevestigd. Mike Tyson zal in september weer in de boksring staan, aldus Cordeiro. Vorig jaa stond Tyson tegenover Roy Jones Jr in een oefenwedstrijd.

De 54-jarige voormalig wereldkampioen zwaargewicht Tyson nam het op tegen Roy Jones Jr. in een oefenwedstrijd die eindigde in een gelijkspel. De fans waren verheugt hun idool weer in de ring te zien. Het ziet er naar uit dat de fans snel Tyson weer in actie zullen zien.

September op zeker

Het bleek dat het niet eenmalig was voor Tyson. Zijn huidige trainer, Kings MMA-hoofdcoach Cordeiro, bevestigt dat Tyson ergens einde zomer terug in de ring zal zijn. ,,We blijven trainen. Hij is een atleet en is altijd aan het trainen, hier in de sportschool op pads. Ik denk dat we in september iets gaan doen”, zegt Cordeiro.

,,Ik weet niet tegen wie, want zijn bedrijf Legends Only League werkt eraan en onderhandelt over een tv-deal zodat ze een schema kunnen aankondigen, maar we zijn aan het trainen”, aldus Cordeiro. We vechten in september.”


Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page