MIKE TYSON: 'De hoogste bieder mag met mij trainen' Nieuws
Nieuws

MIKE TYSON: 'De hoogste bieder mag met mij trainen'

MIKE TYSON: 'De hoogste bieder mag met mij trainen'
MIKE TYSON: 'De hoogste bieder mag met mij trainen'

Ben je een fan van bokslegende Mike Tyson bent en zou je wel eens een training met hem willen doen, dan is hier je kans.

Mike Tyson biedt fans de kans om met hem te trainen in de aanloop naar zijn sensationele comeback in het boksen. De 54-jarige bokslegende staat op 28 november tegenover Roy Jones Jr. en hij wil tijdens zijn terugkeer goede doelen helpen. Bieden kan via Charity Buzz.

Een van die goede doelen is de Harold & Carole Pump Foundation die mensen met kanker ondersteund. Er wordt een drie uur durende training sessie met Tyson geveild die $40.000 moet gaan opleveren, deadline 27 oktober. Ook is een Instagram volgers actie op poten gezet.

Mike Tyson als volger

Fans kunnen bieden op het Instagram volg kavel, wie deze op zijn naam schrijft krijgt Mike Tyson als volger die ook actief aan de slag zal gaan met liken en delen van posts. Hiervoor moet men $ 5.570 neertellen en de deadline voor dat specifieke kavel is 22 oktober.

De comeback van Tyson en Jones Jr. markeert terugkeer na een lange afwezigheid uit het professionele circuit voor beide boksers. Alhoewel het een liefdadigheidsinstelling gevecht betreft hebben Tyson en Jones Jr aangekondigd het beste van zichzelf te geven in de wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws